Prinţul Carl-Philip al Suediei s-a căsătorit. Imagini de la ceremonie

Publicat pe

Prinţul Carl Philip al Suediei şi aleasa lui, Sofia Helqvist s-au căsătorit pe 13 iunie la capela regala a Palatului din Stockholm.

 

După încheierea ceremoniei religioase, cei doi tineri frumoşi şi extrem de îndrăgostiţi s-au plimbat într-o caleaşcă pe străzile oraşului pentru ca, ulterior, să salute din balconul palatului mulţimea strânsă pentru a-i felicita.

 

Cu această ocazie, prinţul în vârstă de 36 de ani a rostit şi un discurs emoţionant, aducând un omagiu dragostei, ţării natale şi frumoasei sale soţii pe care a prezentat-o lumii întregi.

 

Dragi prieteni, daţi-mi voie să v-o prezint pe iubita mea soţie, prinţesa Sofia… Aţi venit în număr mare să celebraţi dragostea şi aţi dovedit că Suedia este o ţară primitoare, o ţară plina de iubire. Va mulţumesc enorm'.

 

Mireasa a purtat o rochie in 3 tonuri de alb, o creatie a designer-ului suedez Ida Sjös­tedt din matase si oraganza. Ca accesorii a avut o tiara din smaralde si diamante, cercei cu diamante si un buchet de trandafiri portocalii si albi.

 

La 30 de ani, Sofia Hellqvist, fost top model, devine Ducesa de Varmland, ea întâlnindu-l pe chipeşul prinţ în 2010. Dragostea lor a fost atât de puternică, încât cei doi au trecut peste comentariile legate de trecutul Sofiei.

 

Foto: Hepta

 

Prinţul Carl-Philip al Suediei s-a căsătorit. Imagini de la ceremoniePrinţul Carl-Philip al Suediei s-a căsătorit. Imagini de la ceremonie
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter