Prinţul George, la prima apariţie în balconul Palatului Buckingham

Publicat pe

În acest weekend, la Londra, a fost organizată tradiționala ceremonie „Trooping the Colour”, dedicată aniversării oficiale a Reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

 

Toti membrii familiei regale i-au fost alături Reginei, la ceremonie fiind prezent inclusiv Prinţul George care a văzut parada din braţele dădacei sale, Maria Teresa Turrion Borrallo.

 

A fost prima apariţie oficială si pentru Ducesa de Cambridge după ce a devenit mamă pentru a doua oară, la începutul lunii mai ea aducând-o pe lume pe Prinţesa Charlotte.

 

După terminarea paradei, familia regală a urmărit un show aviatic din balconul Palatului Buckingham. A fost momentul în care prinţul George s-a alăturat familiei regale.

 

George a urmărit show-ul din braţele tatălui său şi a purtat acelaşi outfit pe care Prinţul William l-a îmbrăcat la prada din 1984.

 

Foto: Hepta

 

Prinţul George, la prima apariţie în balconul Palatului BuckinghamPrinţul George, la prima apariţie în balconul Palatului Buckingham
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter