Prinţul George – Carismatic şi foarte trendy în Australia şi Noua Zeelandă

Publicat pe

Are 8 luni şi a plecat deja în primul turneu. Prinţul George, fiul ducelui şi ducesei de Cambridge, a reuşit să trezescă simpatia gazdelor sale din Noua Zeelandă şi Australia, fiecare gest şi mişcare a sa fiind primite cu entuziasm.

Prinţul George – Carismatic şi foarte trendy în Australia şi Noua Zeelandă Prinţul George – Carismatic şi foarte trendy în Australia şi Noua Zeelandă

 

În braţele mamei sale, jucându-se alături de bebeluşi de aceeaşi vârstă sau inaugurând o nouă secţiune a Grădinii Zoologice din Sydney unde a făcut cunoştinţă cu iepuraşul marsupial, Prinţul George şi-a onorat extrem de convingător datoriile oficiale.

 

Apariţiile micului prinţ au fost exemplare şi din punctul de vedere al vestimentaţiei, salopetele, body-urile cu diverse broderii sau puloverele purtate de el epuizându-se rapid în magazinele britanice. Astfel, Kate, devenită o permanentă sursă de inspiraţie pentru fashioniste, a avut o concurenţă serioasă. George a fost extrem de trendy în prima sa călătorie oficială.

 

Foto: Hepta

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter