Prinţul George împlineşte 3 ani - Iata cele mai noi fotografii cu micul print!

Publicat pe

Prinţul George, al 3-lea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, împlineşte pe 22 iulie 3 ani. Extrem de îndrăgit şi popular, micul prinţ a cucerit inimile tuturor, iar astazi familia regala a publicat 4 noi fotografii cu acesta.

 

Pozele au fost realizate de fotograful Matt Porteous in urma cu cateva zile, la mijlocul lunii, si il surprind pe George acasa la el, in Norfolk. Imbracat casual, in tricou, pulover si pantaloni scurti, acesta se da in leagan si se joaca cu cainele familiei.

 

La 3 ani, George a fos deja într-un voiaj oficial alături de părinţii lui, s-a întâlnit cu lideri politici foarte importanţi, precum Barack Obama, a urcat într-un elicopter şi merge deja de la începutul acestui an la creşă.

 

Astăzi, George va avea, cu siguranţă o petrecere foarte frumoasă şi va primi multe cadouri din partea celor dragi. Kate si William au hotarat sa-i ofere in dar  un catel din rasa bichon, iar micul print va primi, de asemenea, mingii de fotbal si rugby cu initialele sale, GALC ( George Alexander Louis Cambridge), un trenulet, model Royal Scot, dar si un mini Aston Martin din partea bunicului sau, Printul Charles.

 

Foto: Hepta, Facebook

 

Prinţul George împlineşte 3 ani - Iata cele mai noi fotografii cu micul print!Prinţul George împlineşte 3 ani - Iata cele mai noi fotografii cu micul print!

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter