Prințul William a fost infectat cu COVID-19 în aprilie! Motivul pentru care totul a fost ținut secret

Publicat pe

Prințul William a avut coronavirus în luna aprielie, însă spre deosebire de tatăl lui, în cazul Ducelui de Cambridge s-a păstrat secretul. Iată care a fost motivul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Prințul William a devenit recent încă un nume important de pe lista personalităților care au avut COVID-19 de la începutul pandemiei și până acum. Surse de la Palat au confirmat vestea pentru BBC recent.

Prințul William a avut coronavirus în același timp cu tatăl său

Se pare că Ducele de Cambridge s-a infectat cu coronavirus în luna aprilie, în aceeași perioadă cu tatăl său, Prințul Charles, însă vestea nu a fost difuzată.

Citește și: Simona Halep are COVID-19. Antrenorul ei, despre infectarea sportivei: „Am fost destul de surprins! Tot timpul a respectat măsurile”

Prințul William a fost infectat cu COVID-19 în aprilie! Motivul pentru care totul a fost ținut secretPrințul William a fost infectat cu COVID-19 în aprilie! Motivul pentru care totul a fost ținut secret

Conform publicației The Sun, prima care a publicat știrea, se pare că Prințul William a ales să nu facă publică vestea pentru a nu alarma populația inutil, în condițiile în care Marea Britanie a fost greu încercată de pandemia de coronavirus încă de la început.

Publicația citată susține că Prințul William, al doilea în linie la tron, nu a spus nimănui despre rezultatul pozitiv pentru că „se petreceau lucruri importante și nu am vrut să îngrijorez pe nimeni”.

Acest fapt a fost confirmat și de către Jonny Dymond, corespondentul special al BBC pentru probleme legate de familia regală, care a menționat că este posibil ca Prințul William și Casa Regală să nu fi făcut public diagnosticul diagnosticul să nu fi fost făcut public pentru a evita alarmarea populației, deja afectată de pandemie.

Prințul William a fost îngrijit de medicii de la Palatul Kensington, reşedinţa sa oficială, şi a urmat normele impuse de guvern, izolându-se în locuinţa familiei din Norfolk.

Citește și: Mirela Vaida a fost taxată dur, dar a făcut față cu brio valului de ură: „Mă ridic deasupra criticilor și spun că Vulpița şi Viorel au fost un fenomen”/ EXCLUSIV  

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter