Prinţul William – „Kate este o mamă fantastică şi o soţie incredibilă”

Publicat pe

Aflat în vizită oficială în Vietnam, Prinţul William a fost invitat într-o emisiune de televiziune unde a vorbit despre viaţa sa de familie, Kate şi cei doi copii ai lor, George şi Charlotte.

 

William a mărturisit că în momentul în care s-a căsătorit şi a avut copii, viaţa sa s-a schimbat radical, însă învaţă în fiecare zi ce înseamnă să fii părinte. „Îmi ador copiii şi cred că am în fiecare zi multe e învăţat despre mine şi despre ce înseamnă să ai o familie'.

 

Despre George, William a declarat că este un pic agitat, motiv pentru care este tot timpul în alertă, însă spune că băieţelul său cel mare este adorabil.

 

„Nu am avut soră, aşa că a avea o fiică este diferit. Învăţ în fiecare zi', a spus William, care nu a ezitat să recunoască cât de norocos este să o aibă alături pe Kate.

 

„Toţi părinţi prezenţi vor recunoaşte, există suişuri şi coborâşuri. Personal, paternitatea a adus o schimbare importantă pentru mine. Sunt foarte norocos să o am alături de mine pe Catherine, este o mamă fantastică şi o soţie incredibilă'.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter