Stil de vedetă: Kate Beckinsale

Publicat pe

La 43 de ani, Kate Beckinsale arată incredibil de bine, iar aparițiile sale stylish sunt o adevărată sursă de inspirație. 

Fie că se află pe covorul roșu, la evenimentele importante sau pur și simplu la cumpărături Kate Beckinsale are grijă de imaginea ea și este mereu o apariție răvășitoare. Cu un stil vestimentar elegant, actrița britanică preferă fustele sau rochiile cu croială pe corp, care să-i pună în evidență silueta perfectă. Nu spune „nu” nici rochiilor scurte, dat fiind picioarele sale foarte bine tonifiat. Atunci când preferă un look mai comod, Kate optează pentru jeansi  de culoare neagră și top-uri mulate, însă nu renunță niciodată la pantofii stiletto.

Inspiră-te și tu din stilul actriței Kate Beckinsale și împrietenește-te cu pantofii cu toc. Pe lângă faptul că dau iluzia unei siluete mai suple, a unor picioare mai lungi și subțiri, stiletto-urile oferă acea eleganță și siguranță de sine de care fiecare femeie are nevoie.

 

Sursă foto: Hepta, Northfoto

Stil de vedetă: Kate BeckinsaleStil de vedetă: Kate Beckinsale

 

 

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter