Ce problemă de sănătate are Viorica de la Clejani: "Poate am noroc să nu ajung la operație"

Publicat pe

Viorica de la Clejani a dezvăluit că are o problemă gravă de sănătate, care ar putea să o trimită pe masa de operație. Artista este optimistă, însă, și speră că medicii o vor ajuta să evite un astfel de moment. Momentan, Viorica de la Clejani urmează un tratament și are încredere că totul va fi bine.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce în urmă cu câteva săptămâni, Marguerita, fiica Vioricăi de la Clejani ajungea la spital după ce a fost înțepată pe stradă, a venit rândul mamei sale să calce pragul medicilor pentru că nu se simțea bine în această perioadă.

Ce problemă de sănătate are Viorica de la Clejani: "Poate am noroc să nu ajung la operație"Ce problemă de sănătate are Viorica de la Clejani: "Poate am noroc să nu ajung la operație"

Viorica de la Clejani are o problemă mare de sănătate

În urmă cu patru ani, artista decidea să slăbească, motiv pentru care s-a înfometat și a urmat diete drastice care aveau însă să-i afecteze sănătatea.

Viorica însăși mărturisea, recent, că a avut dureri de ficat, iar la analize i-au ieșit transaminazele mărite.

Mă cam doare ficatul. Singura mea legumă preferată e porcul. Am renunțat și nu am mai mâncat. Mă culcam nemâncată! Ioniță nu știa că eu coboram la ora 2 noaptea și rupeam frigiderul în două', a mărturisit Viorica de la Clejani, recent, într-o emisiune TV.

Citește și: Florin Zalomir, fost campion la scrimă, a fost găsit împușcat în cap.Primele concluzii din anchetă

Citește și: Cum arată apartamentul pe care Liviu Vârciu i l-a cumpărat fiicei sale:„Am mutat copilul’. Prezentatorul TV a făcut credit la bancă

Citește și: Motivul pentru care Șerban Huidu refuză să mai fie prezentator TV:„Trebuie să mai demonstreze și alții’

Viorica de la Clejani și-a făcut, recent, un set de analize și controale medicale pentru că nu se simțea bine. Artista a aflat că are un fibrom uterin, pe care încearcă să-l țină sub control, prin tratament, pentru a nu ajunge la operație.

„Am un fibrom uterin. Am apelat la un sterilet, pentru a nu se mai hrăni. Încerc să-l țin sub control, poate am noroc să nu ajung la operație. Mi s-a zis că voi scăpa de el, că se va stafidi', a declarat Viorica de la Clejani pentru playtech – impact.ro.

Clejanii suferă îngrozitor după pierderea unui cățel

Viorica de la Clejani își iubește foarte mult animalele de companie și suferă îngrozitor că unul dintre cătei a murit.

„Acum o săptămână, mi-a murit un cățel de la anestezie. Nu avea nimic, i-au făcut doar ca a să-l tundă. Și am mai dat și 15 milioane ca să-l omoare. L-am avut pe conștiință, am suferit mult. L-am dus la moarte.

Nu am mai stat acolo, că aveam treabă, și a tot băgat în el, ca să nu mai miște. Până nu a mai mișcat deloc. O săptămână am căzut la pat, nu m-am putut ridica de focul lui', ne-a mai spus aceasta.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter