Ce probleme are Roxana Vancea, la 1 an de când a născut: "Îmi confunzi picioarele cu bețele de la schiuri"

Publicat pe

Roxana Vancea dezvăluie că se confruntă cu o mică problemă, chiar și la un an de când a născut. Invidiată pentru silueta ei în timpul sarcinii, Roxana mărturisește că ar fi vrut să mai pună câteva kilograme în plus după ce a născut, dar nu reușește și pace. Fosta vedetă Antena 1 crede că a găsit și explicația pentru această situație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce probleme are Roxana Vancea, la 1 an de când a născut. Roxana Vancea nu s-a îngrășat deloc în timpul sarcinii, deși multă lume credea că va acumula ceva kilograme, având în vedere tendințele ei de îngrășare din trecut. Însă, de când s-a apucat serios de sport și diete, Roxana n-a mai pus un gram în plus. Nici măcar cât timp a fost gravidă.

Ce probleme are Roxana Vancea, la 1 an de când a născut: "Îmi confunzi picioarele cu bețele de la schiuri"Ce probleme are Roxana Vancea, la 1 an de când a născut: "Îmi confunzi picioarele cu bețele de la schiuri"

Ce probleme are Roxana Vancea, la 1 an de când a născut

La un an de când a născut, Roxana Vancea a început să aibă probleme cu kilogramele. În minus, însă! Vedeta susține că oricât ar mânca nu ia în greutate și a ajuns să fie de nerecunoscut:

„Sunt slabă moartă. Am vrut să pun o poză cu Milan de pe pârtie, dar am renunțat, nu știai care-i mama, care-i copilul.

Îmi confundai picioarele cu bețele lui de la schiuri. Mănânc non-stop, dar nu se pune.

Și noaptea mă trezesc și mănânc. De la alăptat cred că e. Am 45 de kilograme, la 1.63 metri. Îl alăptez și acum pe cel mic. Pediatrul mi-a recomandat să continui până în primăvară, fiind perioada cu virozele. Am avut noroc, a avut o laringită și nu mânca nimic în afară de laptele matern. Îl durea gâtul și nu voia nimic.”, a povestit Roxana Vancea, pentru playtech.ro.

Citește și: Cum se înțelege Romanița Iovan cu fiul ei adolescent:„Este cu două generații în urmă. Îmi doresc să nu simtă că mama lui…’ / EXCLUSIV

Citește și: „Cochetam cu alcoolul și țigările.Nu mi-a plăcut să fiu un executant docil, de aia…’. Cum au arătat anii de școală ai lui Tudor Chirilă, în comunism / EXCLUSIV

De ce nu poate reveni Roxana Vancea în televiziune

Roxana Vancea spune că a primit, în ultimul timp, mai multe oferte pentru a participa la diferite emisiuni TV, dar a fost nevoită să le refuze.

„Am primit oferte pentru mai multe proiecte tv, cum ar fi Sunt celebru, scoate-mă de aici! și Ferma, dar niciuna la care să mă pot duce pentru că eu încă alăptez. Elena Ionescu, de exemplu, a participat la Survivor, cel mic a rămas cu mama ei, dar ea nu-l alăpta.

La mine e mai complicat. Cel mic e lipit de mine, mi-e foarte greu. Acum numai afară adoarme, trebuie să-l plimb în marsupiu. Am ajuns să fac vreo 20.000 de pași pe zi.

Numai la mine vrea, la Dragoș, nu. Doarme și vreo oră, dacă-l plimb. Dacă mă opresc, se trezește instant, trebuie să fiu numai în mișcare. Îl mai leagănă mama pe picioare să nu se trezească. Noaptea doarme cu mine în pat, e lipit de mine, cum mă mișc, se trezește”, a mai spus Roxana Vancea.

Cum a slăbit Roxana Vancea 10 kg

Roxana Vancea este una dintre cele mai sexy vedete de la noi şi se mândreşte cu un trup perfect sculptat, pe care l-a obţinut după ce s-a luptat mult timp cu kilogramele în plus.

'Am o dietă bazată pe proteine. Dimineaţa îmi fierb câteva albuşuri de ou, la prânz consum carne de pui sau de curcan şi mai mănânc iaurturi. Între mese, la gustări, consum caju crud, care este foarte sănătos şi bun, în acelaşi timp', povestea Roxana, acum ceva timp.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter