Cristina Bălan și soțul ei au împlinit 10 ani de căsnicie: „Nici vitregiile așternute în cale nu ne-au dezbinat”

Publicat pe

Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel, au împlinit recent 10 ani de când au semnat actele de căsătorie. Cu această ocazie, câștigătoarea de la Vocea României i-a făcut acestuia o super declarație de dragoste, mai ales că în curând o va aduce pe lume pe fiica lor. Cristina Bălan a devenit mamă pentru prima oară în 2013, atunci când au venit pe lume gemenii Toma și Matei, diagnosticați cu sindromul Down.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Bălan și soțul ei au împlinit 10 ani de căsnicie. În curând, Cristina și Gabriel Bălan vor deveni părinții unei fetițe, care se va numi Nadeaa Sofia și sunt extrem de fericiți că se mărește familia lor. Deși au avut parte și de greutăți de-a lungul timpului, cei doi au devenit mai uniți. Momentele mai puțin fericite nu au făcut decât să-i facă și mai puternici și să se iubească mai mult.

Cristina Bălan și soțul ei au împlinit 10 ani de căsnicie: „Nici vitregiile așternute în cale nu ne-au dezbinat'Cristina Bălan și soțul ei au împlinit 10 ani de căsnicie: „Nici vitregiile așternute în cale nu ne-au dezbinat'

Cristina Bălan și soțul ei au împlinit 10 ani de căsnicie

După 10 ani, gemeni și încă o bebelină pe drum, pot spune că nici viscolul, nici furtuna – la propriu sau figurat – nu ne poate opri să construim.

Nici vitregiile așternute în cale nu ne-au dezbinat, dimpotrivă, ne-au unit mai mult decât ar fi făcut-o traiul pe vătrai, cum se spune.

Iubesc viața noastră, cu suișuri și coborâșuri, cu momente de fericire pură și momente de supărări, este o viața reală și asumata, fără photoshop sau pretenții de perfecțiune și armonie continuă.

Știm să fim și împreună, dar știm să și lăsăm loc de respiro. Știm, de asemenea, ca orice tâmpenie spusă la nervi e doar o descărcare nervoasă și că ceea ce ne unește este mult mai puternic decât neînțelegerile trecătoare.

La mulți ani, dragul meu! Împreună suntem mai buni și mai frumoși. Și tot împreună am făcut atât de multe! La mulți ani, nouă!

Ps. Te iubesc mai mult ca la început!', a scris Cristina Bălan pe pagina de Facebook.

Citește și: O mai ții minte pe câștigătoarea Vocea României 2015?Cristina Bălan s-a mutat la țară de dragul gemenilor care suferă de sindromul Down și a pus cariera pe plan secund

Citește și:Cristina Bălan, reacție dură după scandalul cu George Buhnici:’Daca aveti si vergeturi si celulita, va rog: la plaja cu voi! Acele declarații buhnicio-mârlănești…’

Cristina Bălan a avut depresie postnatală, după nașterea gemenilor

În 2013, Cristina Bălan a născut gemeni, iar ulterior băieții au fost diagnosticați cu sindrom Down. Cântăreața nu a regretat nici o clipă că i-a adus pe lume și îi iubește enorm, în ciuda criticilor și răutății unor oameni. Cristina Bălan a recunoscut întotdeauna că nu e ușoară viața cu copii care suferă de sindromul Down, dar nici nu îi pare rău că i-a adus pe lume.

„Eram într-o depresie de nu mă mai mișcam din casă. Nu mai voiam să ies, să mă mai uit în oglindă la mine. Am fost și obeză. Deja cântarul sărise de 90 și ceva de kg.

Mă devalorizasem aproape total. Chiar dacă îți iubești copiii, de aceea se și vorbește de depresia postnatală.

În cazul meu a fost vorba de o naștere prematură, traumatizantă nașterea în sine, cu medicul de gardă înjurându-mă, foarte urât. Nu mai aveam poftă de viață, încredere în faptul că aș mai putea să mai cânt vreodată. Mă simțeam într-un hău adânc, pe fundul gropii, nu știam cum să mai fac să ies, să mă mobilizez.', a declarat Cristina Bălan.

Cristina a dezvăluit că există o mulțimea de oameni care în loc să o susțină în creșterea micuților, au criticat-o și jignit-o, numindu-i copiii „defecți'.

„Am fost acuzată că am născut copii și că am împovărat cumva societatea, că oamenii nu au nevoie de așa ceva, că îmi chinui copiii. A durut. Când se spune despre mine nu mă doare atât de tare, cum mă doare când se spune despre copilul meu.

Aici este călcâiul lui Ahile al meu. Este foarte dificil. Nu cred că sunt singura care simte așa.

Orice părinte care este conectat cu copilul lui și l-a adus pe lume din dragoste și dintr-o chemare firească, simte la fel.

Nu poți să rămâi implacabil, când lumea îți atacă copiii sau îți contestă dreptul de a da naștere, de a da viață în forma în care este ea', a mărturisit Cristina Bălan, în emisiunea de pe canalul de YouTube În Oglindă.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter