Program Românii au Talent 2022. Primele imagini cu Mihai Bobonete și Dragoș Bucur ca jurați, la PRO TV

Publicat pe

Program Românii au talent 2022. Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii emisiunii Românii au talent. Cei de la PRO TV au anunțat ziua în care va fi difuzat primul episod din noul sezon. Pe deasupra, pe site-ul oficial au apărut și primele imagini cu jurații. Iată cum arată Mihai Bobonete și Dragoș Bucur în calitate de jurați, dar și cum i-au surprins pe colegii lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Program Românii au talent 2022. Au mai rămas doar câteva zile până când pe micile ecrane va fi difuzat noul sezon Românii au talent. Cel mai așteptat show al anului 2022 este pe cale să înceapă la PRO TV, într-o formulă nouă. La masa juriului se află acum, alături de Andra și Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

Program Românii au Talent 2022. Primele imagini cu Mihai Bobonete și Dragoș Bucur ca jurați, la PRO TVProgram Românii au Talent 2022. Primele imagini cu Mihai Bobonete și Dragoș Bucur ca jurați, la PRO TV

Program Românii au talent 2022. Românii au talent 2022 este unul dintre cele mai așteptate show-uri din România, marca PRO TV. Anul acesta, la masa juriului au avut loc unele schimbări. Doi dintre cei mai îndrăgiți actori se vor alătura echipei. Este vorba despre Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Pe cel dintâi îl cunoașteți, cu siguranță, din serialul „Las Fierbinți', iar pe celălalt artist de la „Visuri la cheie'.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu membrii trupei Brio Sonores, câștigătorii sezonului 4 Românii au talent:„Am fost trădat de prieteni'

Citește și: Ce face Narcis Ianău la 10 ani după Românii au Talent:”Am colaborări cu soprana Sarah Brightman și câștig suficient încât…”

Citește și: Mădălin Voicu, primele declarații după ce s-a aflat că fiica lui este însărcinată:„Mie nu mi-a spus nimeni'

Citește și: Cum și-a câștigat Antonia primii bani și la ce vârstă:„Când eram mică, mama m-a dus la o…'

Program Românii au talent 2022

Program Românii au talent 2022. Potrivit celor de la PRO TV, Românii au talent 2022 va începe peste doar trei săptămâni. Primul episod din noul sezon va fi difuzat pe micile ecrane pe data de 4 februarie, la PRO TV. Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, noii jurați din cadrul show-ului, s-au arătat extrem de încântați de noul proiect din viața lor și au apărut și primele imagini cu ei.

Înainte ca Românii au talent 2022 să apară la PRO TV, Dragoș Bucur spunea că e o bucurie pentru el să facă parte din echipă, alături de Andra, Andi Moisescu și Mihai Bobonete.

„Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare şi un simţ al umorului foarte dezvoltat, aşa că o emisiune care să caute şi să dovedească aceste lucruri este perfectă!

E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa «Românii au talent» şi să fiu în juriu alături de Andra, Andi şi Bobo', a transmis Dragoș Bucur, jurat la Românii au talent 2022.

Primele imagini cu Mihai Bobonete și Dragoș Bucur ca jurați, la PRO TV

Program Românii au talent 2022. Conform PRO TV, filmările pentru Românii au talent 2022 au fost presărate cu multe momente amuzante. Ca de obicei, prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș au întreținut atmosfera prin umorul lor și stitlul lor caracteristic.

Noii jurați de la Românii au talent 2022, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, s-au integrat rapid în echipă, astfel că se anunță un show de zile mari. Dovadă stau chiar primele imagini de la preselecții cu cei patru jurați, dar și cu cei doi prezentatori.

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, apariții de senzație la Românii au talent 2022

Program Românii au talent 2022. În pozele de la preselecții, Mihai Bobonete apare într-o ipostază în care nu a mai fost văzut până acum. Actorul se folosește la Românii au talent 2022 de recuzita unui concurent care a evoluat la trapez. Astfel, el a vrut să arate tuturor că nu îi este frică de înălțime.

În timp ce Mihai Bobonete i-a distrat pe toți cei de la Românii au talent cu „veleitățile de acrobat', Dragoș Bucur i-a încântat pe toți cu câteva mișcări de dans.

Sursă foto: Captură ecran, PRO TV

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter