De ce a pozat Anamaria Prodan în Playboy: "Arătam de leșinai, atunci"

Publicat pe

Cu niște ani în urmă, Anamaria Prodan a pozat în Playboy, însă abia acum a dezvăluit de ce a făcut această alegere. Invitată în podcastul „La Mijloc', impresara i-a mărturisit lui Codin Maticiuc că decizia de a poza în faimoasa revistă a avut în spate niște motive bine definite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu puțini sunt cei care își amintesc că Anamaria Prodan a pozat în Playboy, iar asta deoarece faimoasa impresară este o apariție remarcabilă și memorabilă. Chiar și acum, la 49 de ani, Anamaria arată impecabil și ar putea trona oricând cu succes pe prima pagină a unei reviste de gen și nu numai. De altfel, sunt mai simplu de enumerat revistele pe coperta cărora faimoasa impresară de fotbaliști nu a apărut de-a lungul timpului decât cele pentru care a pozat și a dat interviuri. Invitată în podcastul lui Codin Maticiuc, Anamaria Prodan a mărturisit adevăratul motiv pentru care, la vremea respectivă, a pozat în Playboy.

De ce a pozat Anamaria Prodan în Playboy: "Arătam de leșinai, atunci"De ce a pozat Anamaria Prodan în Playboy: "Arătam de leșinai, atunci"

De ce a pozat Anamaria Prodan în Playboy

Invitată în podcastul lui Codin Maticiuc, Anamaria Prodan, pe lângă declarațiile cu privire la fostul soț a răspuns și la curiozitățile interlocutorului ei cu privire la faptul că, în urmă cu niște ani, a pozat în Playboy. Teoretic, nu ar fi avut de ce să o facă, era deja o persoană cunoscută – sigur, poate nu la fel de faimoasă ca acum -, iar banii nu îi lipseau nici atunci. Motivul, unul bine gândit, spune ea, a fost cu totul altul.

,,Mi-am planificat de când mă știu fiecare pas. Playboy… am știut de ce… de ce… dar de ce. Toată lumea: ,,Dar n-ai nevoie'. Ba da. Pentru că eu știu clar că în momentul în care apar în Playboy, semnez tot ce vreau. Ca jucători', a mărturisit Anamaria Prodan în podcastul găzduit de Codin Maticiuc.

Citește și: Câte kilograme are Gina Pistol la 10 luni după naștere: „În cât timp crezi că mă faci…?'

Citește și: Cum au primit-o acasă părinții lui Petrică pe Ela, după ce s-au opus relației.Câștigătorii Mireasa au făcut dezvăluiri inedite

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman confirmă treptat povestea lor de iubire.Imagini inedite cu cei doi din Zanzibar

Citește și:  A murit Adalia Rosa. Fata de 14 ani fusese diagnosticată cu boala ,,Benjamin Button”

Evident, că Anamaria Prodan nu s-a înșelat, după ce a pozat în Playboy i-a mers din ce în ce mai bine pe plan profesional.

„După ce am pozat în Playboy, eu am semnat tot, tot ce avea Echipa Națională, Mircea Rednic antrenor, Andone antrenor, tot. Arătam de leșinai atunci. Eram în sală toată ziua, când am venit în România, venisem din America, frumos. Am zis: Ia să văd ce fac eu acum aici. Pe atunci eram sculptată. Atunci eram de leșinai. Pe atunci eram fiță. Cine mai era ca mine? Îți trebuia și atitudine ca să porți părul așa', a mai povestit ea.

Cum a reintrat Laurențiu Reghecampf în viața ei

Printre altele, Anamaria Prodan a povestit și despre reîntâlnirea dintre ea și Laurențiu Reghecampf, de care acum este în proces de divorț, dar de care, ani de zile, a legat-o o frumoasă poveste de dragoste. Impresara a rememorat niște detalii mai puțin știute despre relația lor.

,,Laurenţiu Reghecampf era un jucător în Liga a II-a. Muncitor, foarte muncitor şi perseverent. Noi am mai fost împreună când eram copii, când eram mai mici. Ne-am reîntâlnit cumva, eu de asta am crezut că e un semn, după 13 ani să te reîntâlneşti cu cineva. E chiar frumos. Eu îmi doream foarte tare un băiat şi am zis că schimb 1000 de bărbaţi până fac un băiat. Aveam două fete, una după alta făcute. Şi nu-mi găseam pe cineva să fac un băiat. Şi el avea copii, o fetiţă i-a murit. Avea un băieţel, avea vreo 4-5 ani şi practic a crescut lângă mine. Şi uite că la 36 de ani am rămas gravidă şi am ştiut că o să am băiat. (…) A ieşit cel mai frumos şi deştept băieţel din lume', i-a mărturisit Anamaria Prodan lui Codin Maticiuc.


 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter