Câte kilograme are Gina Pistol la 10 luni după naștere: „În cât timp crezi că mă faci...?”

Publicat pe

Câte kilograme are Gina Pistol la 10 luni de la naștere. Gina Pistol este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România. Aceasta nu doar că are o carieră impresionantă în televiziune, ci are parte și de o familie absolut superbă. Ea și Smiley au devenit în 2021 părinți pentru prima dată. Acum, la 10 luni de la naștere, diva vorbește despre kilogramele pe care le are, dar și despre dorința de a slăbi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România. Aceasta se bucură de succes, faimă, dar și de dragostea familiei sale. Ea și Smiley au devenit pentru prima oară părinți în urmă cu 10 luni, atunci când Josephine a venit pe lume. Acum, vedeta își dorește să ajungă iarăși la abdomenul de invidiat pe care îl avea înainte de a rămâne însărcinată.

Aceasta a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care avea un abdomen absolut superb. Alături de imagine, ea a postat și un mesaj în care o întreabă pe Carmen, antrenorul ei, în cât timp poate ajunge la acea formă.

Citește și: Câți bani a primit Gina Pistol pentru a poza în Playboy.A luat mai puțin ca alte vedete

Citește și: Ce reacție a avut Gina Pistol, după ce a aflat că Laura Cosoi este însărcinată a treia oară.Gestul i-a uimit pe fani!

Citește și: Cum au primit-o acasă părinții lui Petrică pe Ela, după ce s-au opus relației.Câștigătorii Mireasa au făcut dezvăluiri inedite

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman confirmă treptat povestea lor de iubire.Imagini inedite cu cei doi din Zanzibar

Câte kilograme are Gina Pistol la 10 luni după naștere

Câte kilograme are Gina Pistol la 10 luni de la naștere. Gina Pistol a fost întotdeauna considerată una dintre cele mai atractive vedete de sex feminin din România. Acest lucru se datorează atât trăsăturilor sale fizice, cât și corpului bine lucrat. Recent, aceasta a postat pe Instagram o fotografie de dinainte de sarcină și a întrebat-o pe Carmen, antrenorul ei personal, în cât timp poate ajunge la aceeași formă. Ea a menționat că în acest moment cântărește nu mai mult de 63 de kilograme.

„Carmen, în cât timp crezi că mă faci așa?', a întrebat Gina Pistol.

„În 10/12 săptămâni', i-a răspuns antrenoarea de fitness.

Gina s-a declarat mulțumită de răspunsul primit, motiv pentru care în anul 2022 aceasta ar putea reveni la un abdomen extrem de lucrat!

Apare în noul videoclip al lui Smiley

Este pentru prima dată când Gina Pistol este implicată într-un proiect muzical alături de partenerul său. Smiley deja a făcut primele declarații cu privire la cea de a treia piesă a noului album.

„Purtat de vânt este strigătul interior al oricărui om împlinit profesional care tânjește după puțin timp pentru el și pentru ceea ce contează în viață. Este o gură de libertate într-o mare de ‘trebuie care poate ajunge să ne înghită anii fără ca noi să-i mai trăim cu adevărat', a spus cântărețul pentru protv.ro.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter