Drama neștiută a lui Daniel Pavel. Mama lui a murit de cancer la sân: "Am plâns atunci cum..."

Publicat pe

Toată lumea îl vede pe Daniel Pavel cu zâmbetul pe buze, însă puțini știu că prezentatorul a suferit o adevărată dramă. În urmă cu ceva ani, mama lui s-a stins din viață după ce a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă. Despre perioada respectivă a vorbit chiar el, în cadrul unui podcast.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniel Pavel este prezentatorul emisiunii Survivor România și este extrem de apreciat de publicul larg. Puțini știu faptul că a trecut prin momente dificile, în urmă cu mai mulți ani, după ce mama lui s-a stins din viață.

Drama neștiută a lui Daniel Pavel. Mama lui a murit de cancer la sân: "Am plâns atunci cum..."Drama neștiută a lui Daniel Pavel. Mama lui a murit de cancer la sân: "Am plâns atunci cum..."

În cadrul unui podcast, prezentatorul și-a deschis sufletul și a vorbit despre pierderea suferită, dar și cum a reușit să treacă peste perioada respectivă.

Citește și: Daniel Pavel de la Survivor s-a despărțit de iubita lui înainte de nuntă:'Nu mai formăm o pereche'

Citește și: E oficial! Survivor se va difuza la PRO TV și va fi prezentat de Daniel Pavel

Citește și: Cu ce frici merge Otilia Bilionera la Survivor 2022:'Sper să nu ne prindă vreun…'

Citește și: Cum a reușit Ruby să câștige bani în pandemie, deși n-a avut concerte:„E o sumă frumușică!’

Mama lui Daniel Pavel a murit de cancer la sân

Daniel Pavel este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din țara noastră. Chiar dacă este tot timpul cu zâmbetul pe buze și încearcă să-și păstreze o atitudine cât mai pozitivă, vedeta de televiziune ascunde o adevărată dramă. În 2014, mama acestuia a fost diagnosticată cu cancer la sân.

A reușit să scape prima dată de el, prin operație, însă a revenit după 5 ani. Din păcate, atunci nu s-a mai putut face nimic.

'Acum șapte ani în 2014, a fost un cancer, s-a luptat mult cu el. A avut încredere în sistemul medical, nu ne-am înșelat, a luptat. A fost o experiență grea. Am plâns atunci cum urma să mai plâng de puține ori. Mama a fost mereu o prezență delicată, fragilă, puternică, dar pe care  viața a luat-o prima. A avut cancer la sân care a recidivat. S-a operat, a revenit după 5 ani. E pragul peste care e bine să treci, cinci ani, exact în buza a revenit si asta a fost bătălia finală', a declarat Daniel Pavel.

Daniel Pavel spune că și-ar fi dorit din tot sufletul ca mama lui să vadă unde a reușit să ajungă. Ba chiar a mai adăugat faptul că, după ce a avut loc tragedia, a decis să se mute la Viena.

'Ar fi fost minunat să mă vadă aici, la Survivor. Eu am plecat la Viena imediat după, așa a fost conjuctura. Nu a fost un boost, e o suferintă asupra căruia ar fi trebuit să ma aplec mai mult'a completat Daniel

„Mama era foarte blândă”

Își caracterizează mama ca fiind o femeie blândă. Era asistentă și susține că era chiar opusul tatălui său, care era mereu nervos. De asemenea, mai spune că el seamană mult mai mult cu tatăl său, iar asta se poate observa pe traseul Survivor.

'Mama era foarte blandă, avea blondă, avea ochi verde pădure, mama cânta la chitară, mama vorbea limba engleză într-un București al anilor 60, era asistentă. Era opusul tatei. Tata era mereu nervos. Eu l-am moșnetit pe tata. Tot ce mai am de la tata, acolo, pe traseu, la Survivor', a spus Daniel.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter