Radio ZU și Romantic FM continuă să transmită live din studiourile de radio

Publicat pe

Pentru a fi în concordanță cu politica editorială a emisiunilor difuzate, Radio ZU și Romantic FM continuă să emită live din studiourile de radio. Morning ZU, Popescu și Flick, dar și programele prezentate de DJ-ii Adi Mihăilă „The Hitman', Cristian Păun, Raluca Benavides, Adrian Lup, Emil Ciucur, Cosmin Cojocaru și Raluca Leahu își păstrează orele de difuzare și statutul de program de radio difuzat live.

Informarea vine în contextul în care, din cauza epidemiei de Coronavirus (COVID-19), instituțiile media au aplicat modificări asupra grilelor de emisie.

„Toți DJ-ii Radio ZU transmit din studioul de emisie. Misiunea noastră este să ținem tonusul sus, să vorbim în direct cu ascultătorii, să fim cât mai aproape de ei.  Singura situație în care DJ-ii nu vor mai veni la radio va fi aceea în care vom fi obligați să ne autoizolăm din motive medicale. Pe de altă parte, dacă situația o va impune, avem pregătită toată logistica necesară pentru a transmite remote emisiunile postului. DJ-ii au instalate soft-urile de emisie la ei acasă', declară Tony Teșiu, Directorul de Programe Radio ZU.


            Singura relocare făcută la nivel de programe Radio ZU a fost cea a Departamentului de Știri. Fiecare jurnalist a primit logistica tehnica necesară pentru a transmite buletinele de știri de acasă respectând programul normal de emisie.

Radio ZU este, de 11 ani, pe primul loc în audiențele radio pe București, și pe locul 2 la nivel Național, datorită ascultătorilor care îi sunt zi de zi alături. Toți împreună și fiecare dintre ei își fac simțită prezența zilnic de 11 ani, pentru că Hiturile se ascultă la ZU.

Cele mai tari momente care se întâmplă pe frecvențele Radio ZU se văd pe www.radiozu.ro și pe conturile de socializare Radio ZU (Facebook, Instagram și Youtube).

De asemenea, Romantic FM continuă să transmită live din studioul de emisie.

„Ne continuăm programul cu aceeași rafinată și diversă selecție de cântece pe care ascultătorii o îndrăgesc, în atmosfera unică de care se pot bucura doar pe 101.9 în București, 98.6 în Iași și 98 FM Bacău și evident pe www.romanticfm.ro. În plus, campania de primavară continuă, până pe 31 martie, ascultătorii îndrăgostiți de muzica bună pot participa și la Concursul „Un cântec cu mărțișor' pentru a câștiga o bijuterie personalizată', declară Cristina Ichim, Directorul Romantic FM.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter