Radu Vâlcan i-a făcut o fotografie soției sale și a postat-o pe internet: „Nemachiată, pistrui, coșuri”. Cum a reacționat Adela Popescu

Publicat pe

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai iubite și solide cupluri din showbizul românesc. Cei doi se iubesc enorm, iar asta se vede din gesturile lor, fie că sunt de dragoste sau pur și simplu spre amuzamentul celor doi. De data aceasta, Radu Vâlcan i-a făcut o fotografie soției sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că multe femei se simt cel mai bine aranjate, machiate și pe tocuri, sunt mulți bărbați care apreciază femeile naturale, fără machiaj și în case comode, de casă. Este și cazul lui Radu Vâlcan, care a împărtățit fanilor o fotografie cu Adela în care vedeta nu purta strop de machiaj.

Adela Popescu, fotografiată nemachiată

Radu Vâlcan i-a făcut o fotografie soției sale și a postat-o pe internet: „Nemachiată, pistrui, coșuri'. Cum a reacționat Adela PopescuRadu Vâlcan i-a făcut o fotografie soției sale și a postat-o pe internet: „Nemachiată, pistrui, coșuri'. Cum a reacționat Adela Popescu

Pentru că o adoră pe mama copiilor săi, dar și pentru că nu este pentru prima dată când îi spune că este frumoasă naturală, prezentatorul și-a spus și acum părerea, lăsând pe toată lumea fără cuvinte.

Citește și: Cine este soția lui Nicușor Dan.Mirabela Grădinaru l-a cucerit pe primarul Capitalei acum 12 ani și l-a făcut tată în campania electorală

„- Iubire, ești ok dacă pun poza asta?”
– Normal, îți place ție?!
– Cel mai mult, nemachiată, pistrui, coșuri…❤️❤️❤️', a scris Radu Vâlcan pe pagina sa de Instagram, în dreptul fotografiei care a adunat mii de aprecieri.

Ei bine, după această descriere, nici Adela Popescu nu a putut să nu-i dea replica soțului său.

'Nu fac față la atâtea complimente la un loc 😅', a spus amuzată prezentatoare TV.

Care este secretul celebrului cuplu

Sunt o familie minunată, iar Adela și Radu par să formeze un cuplu extrem de sudat. În ciuda provocărilor pe care viața de familie le aduce, cei doi reușesc să treacă peste toate. De curând, Adela a povestit care este secretul fericirii în cuplu.

Citește și: Averea lui Nicușor Dan.Are o mașină din 1986, un teren în Predeal și 9.000 de euro în cont

Ne-am întâlnit într-un moment foarte bun, amândoi ne doream o familie, eram pregătiți pentru a face acest pas. Și, pe lângă asta, când ai un scop comun, indiferent care ar fi (să termini un proiect, să ai o familie), și ambii parteneri își doresc aceleași lucruri, nu are cum să nu iasă. Ăsta e combustibilul care ne ajută să ne îndeplinim scopul: să avem o familie frumoasă, să păstrăm ce e frumos între noi, să ne creștem copiii cât mai bine și mai echilibrat, a mărturisit vedeta.

Totodată, vedeta a dezvăluit și faptul că mai există unele contradicții în casă, însă acestea se rezolvă cu calm și relaxare.

Citește și: Cum arăta Nicușor Dan în tinerețe. Fotografii inedite cu primarul Capitalei, de acum 25 de ani:avea părul lung și un look boem

Aș zice că petrecem atât de mult timp cu cei mici, încât nu avem timp de tensiuni. Eu sunt la muncă în prima parte a zilei, iar apoi Radu are timp pentru a-și rezolva anumite lucruri. Iar seara… e momentul de relaxare, de timp pentru noi. Evident că suntem o familie normală și mai pot apărea mici contradicții, dar nimic atât de grav, a dezvăluit Adela.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter