Raluca Drăgoi se căsătorește. Când va avea loc nunta: "Voi fi mireasă în..."

Publicat pe

Raluca Drăgoi trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Andrei. Cei doi îndrăgostiți sunt împreună din luna iulie a anului trecut, iar vedeta a fost cerută în căsătorie de curând. În cadrul unui interviu, artista a spus când va avea loc evenimentul cel mare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Raluca Drăgoi și-a găsit fericirea alături de Andrei, tânărul care a cerut-o în căsătorie după doar câteva luni de relație. Cei doi îndrăgostiți urmează să pășească în fața ofițerului de stare civilă și să își jure iubire veșnică.

Raluca Drăgoi se căsătorește. Când va avea loc nunta: "Voi fi mireasă în..."Raluca Drăgoi se căsătorește. Când va avea loc nunta: "Voi fi mireasă în..."

Vedeta a spus când va avea loc evenimentul mult așteptat. De asemenea, Raluca a mai adăugat faptul că deja s-a gândit cum vrea să arate rochia de mireasă, dar și cum va pregăti totul până la ultimul detaliu.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, în conflict cu Ana Dobrovie la Survivor:'Foarte inteligentă!'

Citește și: Smiley și Gina Pistol au pregătit deja cadoul de majorat pentru fiica lor:„Fix înainte să plecăm la maternitate…’

Citește și: Fiul Vicăi Blochina s-a mutat definitiv cu Victor Pițurcă:'Când pleacă copilul…'

Citește și: Maria Olteanu de la Mireasa, acuzații grave la adresa fostului soț:„M-a strâns de gât…’

Raluca Drăgoi se căsătorește

Raluca Drăgoi este una dintre cele mai iubite artiste de la momentul actual. Pe lângă cariera de succes, vedeta trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de Andrei. Cei doi s-au cunoscut în iulie 2021, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Ba chiar mai mult, iubitul cântăreței și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie. Acum urmează să pună la punct ultimele detalii despre nuntă, care va avea loc în data de 9 septembrie 2023. Întrucât nu au prea mult timp liber anul acesta, au decis ca evenimentul să aibă loc peste un an.

'Da, e adevărat, voi fi mireasă în 2023, nu am timp în 2022 ca să fiu și eu mireasă anul acesta. Împreună cu Andrei am consultat agenda când am putea avea și noi o zi liberă ca să fim miri: 09.09.2023', a spus Raluca Drăgoi în cadrul emisiunii TV.

Totodată, vedeta a mai spus că știe deja cum o să arate nunta sa și o să pregătească totul până la ultimul detaliu. De asemenea, și-a făcut și câteva idei despre cum trebuie să arate rochia sa de mireasă, însă nu se grăbește cu alegerea ei.

'Noi vom fi nași de două ori anul acesta, iar din acest motiv noi trebuie să ne cununăm religios. I-am zis că noi vom fi nași de două ori, dar noi când. Am luat agenda să ne uităm când sunt eu liberă, când pot să-mi iau răgaz. Din această cauză am ales 09.09, ca să fie o dată sonoră, dar 2023, că să putem pune totul la punct, să fie totul așa cum trebuie', a mai spus ea la Antena Stars.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter