Cum a reacționat Raluca Dumitru după ce Zanni a fost bătut de Elena, pe traseu: „Sunt foarte supărată”

Publicat pe

Raluca Dumitru continuă să fie implicată în competiția Survivor deși a părăsit concursul. Fosta Faimoasă îl susține necondiționat pe Zanni și a reacționat după ce acesta a fost înfrânt de Elena Marin. Raluca Dumitru a vorbit și despre Irisha, cea cu care a avut neînțelegeri în timpul concursului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Raluca Dumitru continuă să țină legătura cu fanii ei de la Survivor și le răspunde destul de des întrebărilor pe Instagram. Fosta concurentă a fost întrebată cine crede că va câștiga competiția, iar ea a mărturisit că îl susține necondiționat pe Zanni.

Cum a reacționat Raluca Dumitru după ce Zanni a fost bătut de Elena, pe traseu: „Sunt foarte supărată'Cum a reacționat Raluca Dumitru după ce Zanni a fost bătut de Elena, pe traseu: „Sunt foarte supărată'

Fosta Faimoasă a vorbit și despre relația ei cu Irisha după ce au fost eliminate. Cele două au avut mai multe discuții în timpul competiției.

Raluca Dumitru, dezamăgită că Zanni a fost înfrânt de Elena

Zanni a fost înfrânt pe traseu de Elena Marin, iar Raluca Dumitru a fost rugată de internauți să-și spună părerea despre această situație.

Fosta Faimoasă a mărturisit că îl va susține pe Zanni până la final și că merită să câștige. Raluca a spus că este supărată că a fost înfrânt de Elena Marin, Zanni fiind favoritul ei.

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Raluca Dumitru după Survivor:

Citește și: Cine este Raluca Dumitru de la Survivor.

Citește și: Zanni a făcut primul pas spre împăcarea cu Elena, la Survivor:

Citește și: Liviu Teodorescu s-a însurat cu iubita din liceu!

Eu nu pot să fiu fericită pentru că îmi doresc să câștige Zanni acest concurs și îl susțin până la capăt pe Zanni. Îmi doresc să câștige, îmi doresc să vină cu trofeul acasă și normal că până la final – forța Zanni'.

Sunt foarte supărată că a mâncat Zanni bătaie de la Elena pentru că eu îl susțin și eu o să-l votez pe Zanni și l-am votat. Trebuie să reziste Zanni până la final pentru că este o persoană puternică, a trecut prin foarte multe în viața lui și nu are de ce să nu reziste până la final. Trebuie să ajungă în Finală', a spus Raluca Dumitru.

Cum este relația dintre Raluca Dumitru și Irisha

Raluca Dumitru și Irisha au avut parte de discuții și neînțelegeri în timpul competiției. Acum, fosta Faimoasă a vorbit despre ce relație are cu Irisha, după ce amândouă au părăsit competiția.

Fostele concurente nu s-au căutat după ce au plecat din Republica Dominicană, însă s-au întâlnit întâmplător la un salon. Raluca Dumitru a mărturisit că nu are nimic cu nimeni și că a schimbat câteva vorbe cu Irisha.

Nu, nu ne-am sunat, dar ne-am întâlnit la un salon și normal că am vorbit cu ea pentru că, chiar dacă acolo ne-am mai certat, aici acasă am revenit la viața noastră normală și eu nu am absolut cu nimeni nimic..', a spus Raluca Dumitru.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter