Raluca Lăzăruț a fost victima hackerilor: "Îmi cer scuze pentru spam-ul cu criptomonede, din ultimele zile"

Publicat pe

Raluca Lăzăruț a căzut victimă hackerilor. Contul de Instagram al vedetei a fost spart. Mai multe persoane au postat diferite anunțuri false, despre metode de îmbogățire cu criptomonede, pentru a le lua banii celor naivi. Pe contul fostei prezentatoare tv au apărut numeroase astfel de postări.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Raluca Lăzăriuc este urmărită de mulți internauți pe rețelele de socializare. În ultima vreme, aceștia a observat că, pe contul ei de Instagram,apăreau postări suspecte. Aceste postări promovau scheme de îmbogățire prin intermediul criptomonedelor.

Raluca Lăzăruț a fost victima hackerilor: "Îmi cer scuze pentru spam-ul cu criptomonede, din ultimele zile"Raluca Lăzăruț a fost victima hackerilor: "Îmi cer scuze pentru spam-ul cu criptomonede, din ultimele zile"

Postările care apăreau pe contul vedetei i-au luat prin surprindere pe urmăritorii ei. Acestea erau menite să inducă în eroare internauții. Din fericire, aceștia și-au dat seama că ceva este în neregulă și nu s-au lăsat păcăliți. Din fericire, Raluca Lăzăruț și-a recuperat contul de Instagram.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Raluca Lăzăruț, la 7 ani după ce a plecat în America.Primele imagini cu fiica ei în vârstă de 1 an

Citește și: Îți aduci aminte de Raluca Lăzăruț? Primul interviu, la 5 ani după ce s-a mutat în America:”Nu m-am zbătut să continui în televiziune”

Citește și: Adela Popescu, anunț surprinzător despre căsnicia ei cu Radu Vâlcan, după 12 ani:” Bate inima mai tare și mă simt…”

Citește și: Cine este omul care l-a făcut celebru pe Dan Negru:”Am lăsat mașina în drum, m-am dus la el și m-am pus în genunchi”

Raluca Lăzăruț a fost victima hackerilor

Raluca Lăzăruț a căzut victimă hackerilor. Contul de Instagram a fost spart de persoane care încearcă să ia bani persoanelor naive. Pe contul vedetei au apărut postări false despre scheme de îmbogățire cu criptomonede. Cei care urmăresc contul de Instagram al Ralucăi și-au dat seama că este ceva în neregulă. Fosta prezentatoare tv a încercat să își recupereze contul rapid din mâinile hackerilor, evitând ca persoanele naive să cadă în plasa hoților.

În urmă cu câteva ore, vedeta a publicat un mesaj în care anunță că și-a recuperat contul. Salut, am revenit. Îmi cer scuze pentru spam-ul cu criptomonede din ultimele zile. Nu, nu m-am îmbogățit peste noapte„, a fost mesajul transmis de Raluca Lăzăruț.

Raluca Lăzăruț a renunțat la televiziune și s-a mutat în America

Raluca Lăzăruț a renunțat la televiziune în urmă cu aproape opt ani și a decis să se mute în America. Vedeta a dat visul romano-turc de a prezenta știrile la Kanal D pentru visul american. Raluca l-a cunoscut pe Horațiu Boeriu, un american de origine română, de care s-a îndrăgostit. Astfel, Raluca a decis să se părăsească România pentru a se muta alături de iubitul ei la Chicago. Cei doi s-au căsătorit în 2015, iar nașii de cununie au fost Adelina și Cristi Chivu.

„Plec pentru mine, pentru că mi-e bine în relația pe care mi-am format-o, pentru că vreau să îmi fac o familie, pentru că am alături de mine un om în care am încredere și mă simt iubită, spunea Raluca la acea vreme.

Raluca a devenit mamă și cochetează cu industria filmului

Raluca a găsit în America numeroase oportunități spre cariera sa. Vedeta a devenit mamă în mare secret, aducând pe lume o fetiță. Gemma îi seamănă perfect și îi face viața minunată mamei sale.

Raluca a făcut televiziune ani la rând, dar prima ei pasiune a fost actoria. Astfel, în America, fosta prezentatoare a avut șansa de a prinde câteva contracte, realizând și numeroase reclame.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter