Raluca Leahu de la Radio ZU ne povestește despre noua ei pasiune

Publicat pe

Nu există om fără pasiuni sau vise, dar nu sunt mulți cei care reușesc să le urmeze. Raluca Leahu este una dintre vedetele care s-au ambiționat să se ocupe și de alte hobby-uri pe lângă carieră. Deși ea și-a găsit chemarea la radio, nu multă lume cunoaște ce-a de-a doua ei pasiune: croitoria!

Raluca a ales să urmeze cursurile de Proiectare Vestimentară de la Atelierele ILBAH și a fost de acord să ne povestească despre această experiență deosebit de frumoasă și importantă.

În urmă cu un an am decis să învăț să îmi fac singură hainele și am avut parte de o experiență deosebit de frumoasă și importantă! Când vi dintr-un mediu total diferit de croitorie totul pare foarte greu, aproape imposibil, însă, la Atelierele ILBAH, am întâlnit profesori care m-au ajutat să înțeleg proiectarea vestimentară într-un fel în care nici nu visam că o să reușesc vreodată. Pentru mine a fost un succes personal! Mă bucur foarte mult că mai există școli care au reușit să scoată la lumină, să șteargă de praf și să lustruiască o meserie atât de veche!', ne povestește Raluca Leahu.

Atelierele ILBAH este o școală care organizează cursuri de formare profesională în mai multe domenii precum design, fashion, beauty și business. Cursurile sunt acreditate și sunt recunoscute la nivel internațional.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter