Raluca Munte de la Puterea Dragostei a făcut videochat. Au apărut imginile care o dau de gol

Publicat pe

Raluna Munte, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a făcut în trecut videochat. Bruneta a declarat că a practicat această meserie în timpul facultății, pentru a se întreține. Care a fost mesajul ei, după ce imaginile au devenit publice.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Se pare că Raluca Munte, de la Puterea Dragostei a avut un trecut controversat, după au apărut imagini cu ea făcând videochat. Deși tânăra a susținut că a făcut asta doar pe timpul facultății, pentru a se întreține, în realitate, activitatea ei a durat mai mult.

Iubita lui Ricardo de la Puterea dragostei a fost acuzată în repetate rânduri. Imaginile apărute în spațiul virtual sunt dovada clară  că aceasta nu s-a oprit din activitate în timpul facultății, așa cum a precizat.

Imaginile sunt explicite

În filmuleț, Raluca Munte poartă un costum negru, din latex, iar aceasta se mișcă lasciv în fața camerei. Fanii show-ului au observat că bruneta a purtat acest costum și în timpul emisiunii, unde ea a fost concurentă anul trecut.

Bianca, o altă concurentă de la Puterea Dragostei, a atacat-o dur pe Raluca, spunând despre aceasta că nu se spală și miroase urât. Bianca a fost susținută și de cei care au urmărit emisiunea.

În urma acuzațiilor care i s-au adus, cum că ar face videochat, Raluca a postat pe contul de socializare mai multe mesaje pentru cei care o urmăresc.

„Am crezut în oameni. Am crezut în fiecare promisiune, în fiecare ges. Am crezut şi mai rău mi-a părut rău. „Nu merită să crezi în oameni' îmi spunea cineva zilele trecute.

„Nu merită pentru că încrederea asta pe care tu le-o acorzi, te va călca în picioare. Te va obosi bucăţică cu bucăţică'. Am zâmbit tristă când am auzit aceste cuvinte, pentru că ştiu ce a vrut să spună.

Şi mai ştiu şi că are dreptate. Sunt atât de conştientă, de fiecare dată când aleg să cred într-o persoană, că voi sfârşi prin a-mi fi ruinată acea încredere acordată.

Am fost folosita din toate punctele de vedere în fosta relație. Eu nu voi arăta nici o dovadă despre persoana care mi-a făcut rău atâta timp, prin înregistrările primite unde am dovadă vie!', a fost reacția Ralucăi Munte după ce fanii i-au și trimis capturi cu imagini făcând videochat.

'Nu voi arăta lumii! Știu că familia mea a văzut totul și mă bucură acest lucru. Aștept cu nerăbdare săptămâna viitoare să vedeți adevărul, cine a mințit, cine a jucat teatru și cine s a folosit de cine. Eu voi merge mai departe și voi lupta. Susținătorii mei am observat că mă susțin necondiționat și ma votează într-un număr atât de mare zi de zi.

Vă mulțumesc mult pentru asta. Vă mulțumesc că ați fost de la începutul emisiunii alaturi de mine. Oameni atât de frumoși, oameni care au văzut și dincolo de aparente!

Raluca Munte de la Puterea Dragostei a făcut videochat. Au apărut imginile care o dau de golRaluca Munte de la Puterea Dragostei a făcut videochat. Au apărut imginile care o dau de gol

Am învățat din filmul Titanic că: „Sufletul unei femei este un ocean adânc de secrete'! Acea actrița a avut dreptate, dar eu sunt ca o carte deschisă și nu pot sa spun minciuni. Mi-am pus sufletul pe tavă prea mult și am ajuns sa regret enorm. De astăzi,  mă voi axa doar pe oamenii buni din viața mea. Și  pe acei oameni care mă cunosc cu adevărat ce fel de persoană sunt', a mai reacționat Raluca Munte.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter