Raluca Pastramă, atacată și de Loredana, sora ei vitregă, în plin proces de divorț: "I-a făcut farmece lui Pepe. Am fost de față"

Publicat pe

Loredana Pastramă, sora vitregă a Ralucăi Pastramă, face declarații șocante despre motivul pentru care cuplul ar fi stat împreună. Tânăra spune că Raluca i-a făcut farmece artistului, acesta fiind motivul pentru care ei au avut o căsnicie și au format un cuplu. Acum, spune Loredana, farmecele s-au terminat și a intervenit divorțul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Raluca și Loredana nu s-au înțeles niciodată bine. Cele două nu sunt apropiate, iar Loredana nici nu a fost invitată la botezul fetițelor lui Pepe. Mai mult, sora vitregă a Ralucăi a acuzat-o că ar fi avut relații sexuale cu un alt bărbat cu care a rămas însărcinată de două ori, însă nu a pastrat sarcinile.

„Avea 18 ani când a fost cu primul bărbat. El mi-a spus că Raluca a avut două avorturi şi că a fost cusută. Şi-a cusut himenul ca să pară virgină. Ea cu el se întâlneau mereu. Nu am vrut să-i spun lui tata nimic, am vrut să las lucrurile aşa ca să îl las în lumea lui imaginară», a spus Loredana.

Acum, tânăra o acuză pe Raluca de faptul că i-ar fi făcut farmece lui Pepe și că așa a ajuns să se căsătorească cu el.

„Raluca i-a făcut lui Pepe farmece, să o iubească, să îl lege de ea. Pepe este cu Raluca din cauza farmecelor, nu pentru că o iubeşte”, a declarat Loredana.

Raluca Pastramă, atacată și de Loredana, sora ei vitregă, în plin proces de divorț: "I-a făcut farmece lui Pepe. Am fost de față"Raluca Pastramă, atacată și de Loredana, sora ei vitregă, în plin proces de divorț: "I-a făcut farmece lui Pepe. Am fost de față"

Mai mult, ea spune că a fost de față la presupusul ritual, în care Raluca a trebuit să aducă un tricou și o fotografie de-a soțului ei, dar și șapte lumânări.

„Am fost de faţă la ritual. Au dus un tricou şi o fotografie de-a lui Pepe şi șapte lumânări. Este vorba de un domn în vârstă de 55 de ani, care deschide cartea, face vrăji. Voi aduce înregistrări şi probe”, a promis cumnata lui Pepe.

Dan Ipate, despre Loredana Pastramă: „Minte în tot ceea ce spune'

Fostul siț al Loredanei Pastramă, Dan Ipate, a vorbit despre aceasta și a declarat că minte în tot ceea ce spune. El spune că tot ce face ea este pentru bani, iar căsnicia lor nu a durat deloc mult.

Citește și:

Îl mai ții minte pe Garcea din „Vacanța Mare’? Cum arată Mugur Mihăescu acum și cu ce se ocupă: s-a reprofilat pe muzică și compune melodii despre coronavirus

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce a aflat că Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost arestat: ‘E de condamnat!

Drama lui Damian Drăghici. Și-a cunoscut mama abia acum un an și susține că nimeni din familie nu este mândru de el: „Mi s-a spus că nu o să fac nimic’

„Loredana este genul de persoană care minte în tot ceea ce spune. La Loredana, minciuna e ca la ea acasă. Mie mi-a povestit că tatăl ei vrea să o ajute, nicidecum că s-a purtat urât cu ea (…) Sunt convins că tot ce face este pentru bani, pentru că ea ar face orice pentru bani. Câtă ură să ai vizavi de soțul tău ca să-l denigrezi? Am doi copii cu ea și am rămas consternat să aud tot ceea ce spune. Îmi pare rău pentru copii, dar nu am ce să fac. Eu cu această femeie nu mai pot conviețui. Ne-am cunoscut într-o emisiune TV. Ne-am plăcut, dar a fost ceva fugitiv.  După cununie, a doua zi, ne-am întrebat ce facem împreună. Am vrut să divorțăm. După ce ne-am mutat împreună am văzut că lua niște pastile. Am înțeles de la ea că într-o altă relație a fost bătută și că ia acele pastile pentru a se calma. Acum suntem în divorț și sper să scăpăm cât mai repede unul de altul', a spus Dan Ipate despre tânără.

Pepe și Raluca Pastramă au anunțat că divorțează în urmă cu câteva săptămâni. De atunci, subiectul separarării celor doi este în centrul atenției.

„Fiind de comun acord, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces. Nu există un motiv major, real, dar dacă nu se poate, nu se poate, asta e!', a mărturisit Pepe într-un video.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter