Raluca Pastramă, primele declarații după divorțul de Pepe: „Nu pot să fiu bucuroasă” La cine rămân cele două fiice

Publicat pe

Raluca Pastramă a oferit primul interviu după divorțul oficial de Pepe. Cei doi au fost astăzi la notar și au semnat actele, ea fiind însoțită de fratele ei. Vedeta a recunoscut că nu este ușor, dar a reușit să se despartă pe cale amiabilă de cântăreț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ea a spus că au semnat totul și au împărțit tot ce aveau de împărțit, atât de civilizat pe cât a fost posibil. Bruneta a ieșit totuși nervoasă din cabinetul notarial, lucru care a fost observat de cei aflați la fața locului.

„Am fost, am semnat ce era de semnat, ne-am împărţit ce era de împărţit. Civilizat şi prieteneşte în măsura puterilor noastre, cât s-a putut', a declarat Raluca Pastramă pentru Antena Stars.

„Îţi dai seama că bucuroasă nu pot să fiu că nici un om nu pleacă la drum şi nu se căsătoreşte ca să se despartă mai ales cu doi copii la mijloc. Asta a fost să fie. Dumnezeu ne-a ajutat, ne aşează viaţa cum ştie El mai bine şi mergem înainte pentru copiii noştri.', le-a explicat ea reporterilor.

În ceea ce privește custodia fetițelor, Raluca Pastramă a lămurit cum se va împărți și ce se întâmplă cu fetițele, de când cei doi s-au despărțit.

Raluca Pastramă, primele declarații după divorțul de Pepe: „Nu pot să fiu bucuroasă' La cine rămân cele două fiiceRaluca Pastramă, primele declarații după divorțul de Pepe: „Nu pot să fiu bucuroasă' La cine rămân cele două fiice

În primă fază, când ne-am despărţit, normal că au avut întrebări şi nu ştiau ce se întâmplă, nu au înţeles foarte bine. Sunt, totuşi, destul de micuţe, dar am stat, le-am explicat cu bine, au înţeles uşor, uşor. Au acceptat situaţia că nu au avut ce să facă, apoi când a fost scandalul au fost puţin debusolate pentru că au fost implicate şi ele că nu s-a putut altfel, dar acum sunt extrem de bine. Sunt foarte bine, chiar au înţeles foarte, foarte bine situaţia. Sunt fericite şi la mine, sunt fericite şi la el, ne înţelegem bine, asta e tot ce contează. Până la urmă dacă fac să fie totul bine, şi eu, şi el, facem pentru copiii noştri că sunt mai presus de orice discuţii şi de orice bani, şi de orice averi. Sunt copiii mei.', a spus ea.

Pepe și Raluca împart custodia fetițelor în mod egal

Raluca Pastramă a vorbit despre custodie și a spus că înțelegerea lor a fost să aibă fiecare jumate jumate. Totuși, spune bruneta, nu este nicio problemă dacă fetițele vor să petreacă mai mult la tatăl lor.

„Înţelegerea noastră parentală, avem jumătate – jumătate. În acordul parental, 50 la mine, 50 la el pentru că aşa am stabilit de la bun început. Una peste alta, noi avem copii mici. Fetele dacă vor să stea mai mult la mine, stau mai mult la mine, dacă într-o zi când vor ele la tatăl lor, le duc la tatăl lor, adică e şi la voinţa lor şi totul spre binele lor. Oricum, ele stau mai mult la mine, în principiu la mine că Rosa stă la grădiniţă, pe Maria o duc dimineaţa la şcoală.', a explicat bruneta.

Fosta soție a lui Pepe a dezvăluit ce au vorbit la notar și a dat asigurări că ambii se vor purta civilizat și politicos de dragul copiilor.

Ca să fiu sinceră, ştii ce i-am spus? I-am spus că urmează să discutăm despre contractul Rosei de la şcoală, ce va fi din septembrie, asta a fost discuţia. Suntem doi părinţi care au grijă de copiii lor în continuare. Îndiferent ce ar fi, o să ne purtăm amiabil şi politicos unul cu celălalt, cum am spus, pentru copiii mei', a spus Raluca.

Pentru că în presă au apărut declarații ale apropiaților celor doi conform cărora fetițele vor sta la Pepe, Raluca Pastramă a ținut să clarifice totul.

Citește și: Când s-a rupt relația dintre Pepe și Raluca Pastramă: „Nu mai dormim în același pat din octombrie'

Citește și: Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe? Ce scrie în documentul depus de artist în instanță: „Rezulta în mod vădit o infidelitate recunoscută'

Citește și: Pepe a fost acuzat și de Oana Zăvoranu că ar fi bătut-o: „M-a strâns de gât, mi-a dat două palme de mi-a sucit gâtul'

Citește și: Unde vor locui fetele cuplului Pepe – Raluca Pastramă, după divorț:'Vor în casa lor!'

Multe aberații. Asta cum că mi-am dat eu copiii. Păi, eu îmi dau mâinile şi copiii nu mi-i dau. Niciodată în viaţă asta, să audă toată presa din România şi toată lumea să audă treaba asta, că eu îmi tai mâinile şi picioarele şi copiii mei niciodată nu-i dau. Ca să se înţeleagă treaba asta. (…) Oricum, pe mine nu mă interesează aberaţiile astea cu băieţi, cu ce vorbeşte lumea şi nişte apropiaţi, pentru mine nu există aşa ceva. Nu am stat niciodată să comentez chestii de genul acesta, nu mă interesează. Pentru mine, oamenii ăştia sunt egali cu zero, nu există. Eu am viaţa mea personală.', a subliniat ea.

„Ca să lămuresc şi acest aspect. Apropo şi de chestia asta cu tata, s-a scris că vezi, Doamne, tata este supărat pe mine că l-am înşelat eu pe Pepe. Niciodată în vecii vecilor, amin. În primul rând, eu nu l-am înşelat pe Pepe şi în al doilea rând, tata în viaţa lui şi dacă l-aş fi înşelat, tata nu ar fi zis chestia asta. Indiferent ce ar fi, moartă, coaptă şi îndiferent îm ce stadiu aş fi, sunt copilul lui mai presus de orice pe faţa pământului. Asta aşa ca să închidem şi subiectul ăsta. În legătură cu relaţia dintre ei, nu are ce relaţie să mai existe atâta timp cât noi nu mai formăm o familie, nu s-au certat, nu sunt discuţii, nu s-a certat absolut nimeni cu nimeni', a încheiat Raluca Pastramă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter