Ramona Olaru e alergică la două alimente pe care le consumă toată lumea: „Asta am luat de la tata”

Publicat pe

Ramona Olaru, alergică la două alimente pe care le consumă toată lumea. Vedeta este o persoană discretă când vine vorba de viața sa privată. De data asta, le-a mărturisit fanilor, în direct, că nu poate să consume orice la masă, având o alergie moștenită de la tatăl ei. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ramona Olaru e alergică la două alimente pe care le consumă toată lumea. Ramona Olaru este una dintre cele mai cunoscute asistente tv. Ea apare, de fiecare dată, la matinalul Neatza cu Răzvan și Dani, de la postul Antena, unde a câștigat rapid inimile publicului de acasă. Chiar dacă este persoană publică, blondina este, de cele mai multe ori, discretă cu viața privată. De data asta, ea a simțit să le dezvăluie urmăritorilor ei, în direct, că este alergică la două alimente. 

Ramona Olaru e alergică la două alimente pe care le consumă toată lumea: „Asta am luat de la tata'Ramona Olaru e alergică la două alimente pe care le consumă toată lumea: „Asta am luat de la tata'

Ramona Olaru nu obișnuiește să vorbească prea mult despre viața ei privată. De data asta, în direct, la matinalul de la Antena 1, ea a recunoscut că nu poate mânca orice.

Citește și: Din ce a făcut Ramona Olaru bani înainte de a deveni celebră:„Întorsul în astfel de amintiri mă face să plâng'

Citește și: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu vor face nunta pe plajă:„Nu se fură mireasa. Nu pleacă nevastă-mea de lângă mine'

Citește și: Răzvan Simion, ironic la adresa lui Dani Oțil, în direct:„Asta apropo la prietenii ăia turnători'. Reacția prezentatorului

Citește și: Culiță Sterp a cerut-o în căsătorie pe Daniela Iliescu:„Ce emoții ne-au încercat pe amândoi'. Imagini cu inelul de logodnă

Ramona Olaru e alergică la două alimente pe care le consumă toată lumea

Asistenta tv a dezvăluit, în direct, la matinalul de pe Antena 1 că nu poate consuma absolut orice. În timp ce se aflau în zona de gătit a platoului, blondina le-a dezvăluit colegilor ei că este alergică la două alimente foarte consumate de către români, fiind vorba despre vânătă și căpșuni. Chiar dacă suferă de acest lucru, nu se poate abține și câteodată le mai gustă, însă e conștientă că urmează imediat și simptomele neplăcute. 

„Nu v-am zis, dar vă zic acum. Eu sunt alergică la vinete. Mă mănâncă în urechi și în cerul gurii de la salata de vinete, dar și de la căpșuni la fel. Asta am luat de la tata. Oricum nu mă pot abține să nu le mănânc. Aia e. (…)”, a dezvăluit Ramona Olaru.

Ramona Olaru și iubitul ei vor face nunta pe plajă

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu vor face nunta pe plajă. Cătălin Cazacu a fost cel care a ales locația pentru marele eveniment, care încă nu se știe când va avea loc. Cei doi tineri nu sunt nici măcar logodiți, însă sportivul are planuri mari alături de frumoasa lui iubită. Mai mult decât atât, acesta a declarat clar că la nunta sa nu se va fura mireasa.

Nu o să facem nunta niciodată într-o sală de nunți, cu invitați îmbrăcați la cămașă. Face pe plajă și nu se fură mireasa. La nunta mea, nu pleacă nevastă-mea de lângă mine’, a declarat el la Antena Stars.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter