Răzvan Fodor, noul prezentator la Chefi la Cuțite, în locul Ginei Pistol? Ce legătură există între el și cei trei chefi

Publicat pe

Pentru Răzvan Fodor urmează o perioadă dificilă, din punct de vedere al carierei. El ar urma să îi ia locul Ginei Pistol, la Chefi la Cuțite. Acum, Răzvan Fodor urmează să prezinte emisiunea Burlacul, începând cu data de 5 martie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În plus, el joacă și în serialul Adela. Potrivit ultimelor informații, Răzvan Fodor ar urma să prezinte noul sezon al Chefi la Cuțite, sezonul 10, iar asta pentru că Gina Pistol urmează să nască și va sta departe de micile ecrane pentru o bună perioadă de timp.

Chefi la Cuțite sezonul 9 urmează să debuteze pe 28 februarie, duminică, de la orele 20:00, la Antena 1. Alături de Gina Pistol va fi și Speak, cel care îi va întâmpina pe concurenți și pe susținătorii lor. În plus, Speak va arăta telespectatorii ce se întâmplă în culisele Chefi la Cuțite și în pauzele de publicitate.

Răzvan Fodor, noul prezentator la Chefi la Cuțite, în locul Ginei Pistol? Ce legătură există între el și cei trei chefiRăzvan Fodor, noul prezentator la Chefi la Cuțite, în locul Ginei Pistol? Ce legătură există între el și cei trei chefi

Răzvan Fodor a mai prezentat și MasterChef, emisiunea care i-a avut în prim plan pe cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea, scrie Click.ro.

Răzvan Fodor prezintă cel de-al șaselea sezon Burlacul

Un burlac cu care s-a împrietenit repede și gândul că îl va putea ajuta pe acesta să își găsească soția l-au convins pe Răzvan Fodor să accepte rolul de prezentator în noul sezon al emisiunii.

‘Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe Burlacul să îl ghidez. Am înțeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că își dorește foarte tare o familie. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba’, a spus Răzvan Fodor.

Citește și:

Cum arată fiul Nadiei Comăneci, la 14 ani. Dylan a câștigat primul lui concurs de gimanstică în 2020

Ce pensie are Silviu Prigoană, la doar 56 de ani. Suma este mai mare decât salariul președintelui Iohannis

Dramele lui Diego Maradona, cel mai mare fotbalist din toate timpurile. S-a născut într-o familie foarte săracă și a consumat droguri, prima oară, la 24 de ani

Filmările pentru cel de-al șaselea sezon al emisiunii ‘Burlacul’ vor avea loc în locații inedite atât din România, cât și din străinătate.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter