Reacția lui Kate Middleton când o fetiță i-a pus mâna pe păr. Ducesa a făcut un gest specific mamelor

Publicat pe

Momentele amuzante și emoționante ale căror protagoniști au fost Ducesa Kate și copii pe care aceasta i-a întâlnit de-a lungul vizitelor sale mai mult sau mai puțin oficiale au fost numeroase. Unul dintre ele a avut loc recent, la ieșirea de la Muzeul „Victoria și Albert din Dundee.

La finalul vizitei, Kate Middleton și Prințul William au stat de vorbă cu persoanele care au venit să-i salute, potrivit popsugar.com. Ducesa de Cambridge s-a oprit apoi special pentru a discuta cu un grup de copii. În timpul conversației, una dintre fetițele din mulțime a întrebat-o mai multe lucruri și a început să o mângâie pe păr. Așa cum era de așteptat, modul în care a reacționat Kate Middleton este unul specific părinților.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 👑The Royals 👑 (@mony0734) on


Ducesa i-a răspuns micuței la întrebări, cu calm și cu zâmbetul pe buze și s-a lăsat mângâiată pe păr, fiind, cel mai probabil, obișnuită cu astfel de gesturi de tandrețe din partea propriilor copii.

Are o relație specială cu micuții

Nu demult, Kate a mai avut parte de un moment delicat și, totodată, delicat. În timpul vizitei la o grădiniță, Ducesa de Cambridge a fost pusă în încurcătură de o fetiță. Micuța a dorit să cunoască detalii despre obiceiurile culinare ale Reginei. Kate nu este tocmai familiară cu ele, dar, în cele din urmă, a făcut față situației.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter