Drama neștiută a Antoniei. Artista nu și-a cunoscut niciodată tatăl biologic: ”N-am simțit în viața mea lipsa cuiva” / EXCLUSIV

Publicat pe

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România, însă puțini știu drama pe care a trăit-o în copilărie. Pe mama cântăreței o cunoaște toată lumea, însă Antonia nu și-a cunoscut niciodată tatăl biologic. Chiar dacă acesta nu a fost niciodată lângă ea, vedeta nu a simțit niciodată lipsa unei figuri paterne. Antonia ne-a povestit, în exclusivitate, despre unul dintre cele mai delicate subiecte din viața ei.

Antonia, ai avut mereu o relație foarte apropiată cu mama ta. Cum îți amintești primii ani ai copilăriei?

Părinții mei și-au creat un stil de viață cât de cât OK pentru mine, să nu simt cumva că îmi lipsește ceva. Ne-am mutat în America pentru asta, să-și refacă viața de la zero, și mi-au oferit tot ceea ce am avut nevoie, dar în primul rând toată iubirea lor. Părinții mei mi-au dat întotdeauna multă afecțiune și încredere, m-au susținut cu muzica, am studiat muzică acolo în America, făceam ore de canto. Și îmi place că am moștenit acest lucru de la ei: să dau iubire mai departe, să ofer familiei mele, acum, că am și eu o familie. Mi se pare că este foarte important să oferi dragoste și afecțiune.

Cum și cât de repede ai reușit să te adaptezi când ai revenit în România?

Mi-a luat puțin mai mult timp, având în vedere că sunt două mentalități total diferite, plus că am crescut acolo și nu aveam niciun prieten aici. Mi-a fost greu să mă adaptez, dar m-am mișcat repede, am intrat în lumea modei, având în vedere că părinții mei nu mai puteau să mă ajute cu bani. Am fost nevoită să fac bănuții mei. Nu a fost pasiunea mea niciodată, am făcut-o pentru experiență, dar m-a adus pe drumul pe care mi l-am dorit eu. De fapt, a fost un pas intermediar. Mi-a fost însă greu și a durat ceva până m-am obișnuit. Poate și din cauză că am venit la 18 ani.

Știu că este un subiect delicat și totodată tabu… Voiam să te întreb în ce măsură ești împăcată cu ideea că tatăl tău natural nu face parte din viața ta… Cred că și această situație pe care tu ai trăit-o te îndeamnă și mai mult să lupți pentru Maya…

N-am simțit în viața mea lipsa cuiva. Am un singur tată, cel care m-a crescut, Mihai. El mi-a oferit toată dragostea lui și îl iubesc și eu la fel pe el.

Coperta VIVA! februarie

Coperta VIVA! februarie

Interviul integral poate fi citit în numărul de februarie al revistei VIVA! disponibil la toate punctele de difuzare a presei începând cu 1 Februarie 2019. 

Citește și: EXCLUSIV în VIVA! de Februarie – Antonia şi Alex Velea plănuiesc nunta. Adevărul despre divorţul ei de Vincenzo Castellano și custodia fetiței!

Citește și: Pictorial mamă-fiică! Alexandra, fata lui Nico, este transformată complet. Le despart doar 20 de ani

Citește și: Primul interviu cu Munti, câștigătorul 'Chefi la cuțite'. Ce va face cu marele premiu: 'Voi împărți o parte cu echipa'

FOTO:

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter