Reacţia Mihaelei Rădulescu, după ce un fan i-a cerut bani. Diva de la Monaco a răbufnit

Publicat pe

Mihaela Rădulescu a reacţionat furtunos după ce unul dintre fanii săi i-a cerut bani în repetate rânduri. Declaraţiile ei sunt total neaşteptate!

Mihaela Rădulescu filmează acum pentru un nou show de la Pro TV, „Ferma”. Cu toate acestea, vedeta are timp şi pentru fanii săi din mediul online. La ultima sa postare, o persoană i-a cerut bani în repetate rânduri, spunându-i că are mare nevoie.

„V-am transmis mesaj și pe site-ul dvs. Nu păcălesc pe nimeni. Chiar am foarte mare nevoie. Mulțumesc!”, a scris un urmăritor.

Diva nu a mai rezistat, a răbufnit şi i-a spus să înceteze.

„Vă rog pentru ultima data să vă opriţi sau va blochez. Nu mai cereti bani pe retele sociale, nu e nimeni atat de prost incat sa creada …tot ce povestesc cei ca dvs. Imi pare rau, dar nici eu si nici vreo alta persoana publica nu suntem solutia de care aveti nevoie.”, a specificat Mihaela Rădulescu.

Ce meserie a avut Mihaela Rădulescu în 1989, când s-a mutat în București

Mihaela Rădulescu nu a fost dintotdeauna celebră și bogată. Vedeta a muncit din greu să ajungă unde este astăzi, iar niciodată nu i-a fost rușine să recunoască cu ce s-a ocupat în urmă cu mulți ani.

Vă vine să credeți sau nu, Mihaela Rădulescu a fost șofer de taxi în urmă cu 30 de ani. Vedeta a făcut tot posibilul ca să-și câștige banii într-un mod cinistit și să nu ducă lipsă de nimic. Prima dată, Mihaela Rădulescu a lucrat ca șofer de taxi fără a avea vreo aprobare.

Foto: Facebook

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter