Reacția Oanei Roman după ce a aflat de discuțiile picante dintre soțul ei și transsexualul Delia. „Dezamăgirea este mare”

Publicat pe

Oana Roman  a avut prima reacție după ce s-a aflat despre discuțiile picante dintre Marius Elisei și cunoscutul transsexual, Delia Rexha. Dezvăluirea a fost făcută de Cristi Brancu, în cadrul emisiunii sale de la Antena Stars.

Cristi Brancu le-a spus telespectatorilor că a sunat-o pe Oana Roman pentru a afla și părerea ei cu privire la acest  scandal, însă vedeta vrea să stea departe de acest subiect. Cristi Brancu a precizat că Oana Roman nu vrea să facă declaraţii publice.

„Dezamăgirea este atât de mare încât nu vrea să se implice emoţional”, a completat Cristi Brancu, la Antena Stars.

Soțul Oanei Roman nu a negat conversațiile cu transsexualul Delia

După ce s-a spus că transsexualul Delia Rexha ar fi motivul despărțirii dintre el și Oana Roman, în urmă cu o lună, Marius Elisei a făcut primele declarații despre conversațiile intime pe care le-a avut cu unul dintre cele mai conoscute personaje din showbiz.

Soțul Oanei Roman nu a negat că acele conversații cu Delia Rexha sunt reale, dar a recunoscut că cel mai probabil, se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„E real, mă rog, nu știu. Probabil că este o discuție mai veche și eram cu siguranță… nu-mi regăsesc textul, adică nu sunt eu acolo, dar cert e că, cu siguranță am fost într-o stare mai avansată de ebrietate și îmi ardea de glume, de show', a spus Marius Elisei pentru Spynews.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter