Reacția Oanei Roman după ce a aflat de discuțiile picante dintre soțul ei și transsexualul Delia. „Dezamăgirea este mare”

Publicat pe

Oana Roman  a avut prima reacție după ce s-a aflat despre discuțiile picante dintre Marius Elisei și cunoscutul transsexual, Delia Rexha. Dezvăluirea a fost făcută de Cristi Brancu, în cadrul emisiunii sale de la Antena Stars.

Reacția Oanei Roman după ce a aflat de discuțiile picante dintre soțul ei și transsexualul Delia. „Dezamăgirea este mare'Reacția Oanei Roman după ce a aflat de discuțiile picante dintre soțul ei și transsexualul Delia. „Dezamăgirea este mare'

Cristi Brancu le-a spus telespectatorilor că a sunat-o pe Oana Roman pentru a afla și părerea ei cu privire la acest  scandal, însă vedeta vrea să stea departe de acest subiect. Cristi Brancu a precizat că Oana Roman nu vrea să facă declaraţii publice.

„Dezamăgirea este atât de mare încât nu vrea să se implice emoţional”, a completat Cristi Brancu, la Antena Stars.

Soțul Oanei Roman nu a negat conversațiile cu transsexualul Delia

După ce s-a spus că transsexualul Delia Rexha ar fi motivul despărțirii dintre el și Oana Roman, în urmă cu o lună, Marius Elisei a făcut primele declarații despre conversațiile intime pe care le-a avut cu unul dintre cele mai conoscute personaje din showbiz.

Soțul Oanei Roman nu a negat că acele conversații cu Delia Rexha sunt reale, dar a recunoscut că cel mai probabil, se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„E real, mă rog, nu știu. Probabil că este o discuție mai veche și eram cu siguranță… nu-mi regăsesc textul, adică nu sunt eu acolo, dar cert e că, cu siguranță am fost într-o stare mai avansată de ebrietate și îmi ardea de glume, de show', a spus Marius Elisei pentru Spynews.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter