Recomandare de weekend de la Ada Condeescu

Publicat pe

Este vineri, iar pentru cei mai multi weekend-ul a inceput deja. Daca nu ai planuit ce vei face in aceste zile de februarie, Ada Condeescu are cateva recomandari perfecte pentru tine. 

Filme: În weekend-ul acesta puteți vedea în multe cinematografe din București, dar și din țară filmul „La drum cu tata”, în regia Ancăi Miruna Lăzărescu. E un road movie și o poveste interesantă cu doi frați care pleacă împreună cu tatăl lor la drum. E un film pozitiv și cred că subiectul este foarte actual.

Am văzut recent un film pe care îmi doream de multă vreme să-l vizionez și pe care îl recomand cu tot sufletul: Beautiful Mind cu Russell Crowe. Un film pe care vreau să-l văd în acest weekend este Cast Away, cu Tom Hanks. Cred că e bine să ne uităm la niște filme după-amiaza și să ne detașăm de ce se întâmplă, să privim actorie de bună calitate și filme adevărate.

Teatru: Există două spectacole de teatru foarte frumoase pe care le recomand. La unul dintre ele nu am ajuns încă, dar poate merg weekend-ul acesta. Se numește „Deșteptarea Primăverii”, la Teatrul Mic, în regia lui Vlad Cristache, iar al doilea spectacol este „Molly Sweeney”, în regia Sânzianei Stoican și se joacă la Un Teatru, un spectacol pe care l-am văzut deja și mi-a plăcut foarte foarte mult.

Dacă sunteți în Brașov weekend-ul acesta, sâmbătă, de la ora 19:00, vă aștept la Teatrul Sică Alexandrescu, la spectacolul „Trei femei înalte”, unde deja suntem în a cincea stagiune și sunt foarte bucuroasă și mândră de acest spectacol, așa că voi fi acolo.

Carte: Laur, de Evgheni Vodolazkin, o carte care îți dă o liniște interioară, dar la un nivel profund te pune pe gânduri și îți crează multe întrebări și îți rămâne în suflet. Am terminat-o acum o lună și sunt încă sub influența ei, așa că ar fi bine să fie citită de cât mai mulți oameni.

 

Adina Vîlcea

Foto: Facebook

Citește și:

Noua mare pasiune a actriței Ada Condeescu

Ada Condeescu și Chef Patrizia Paglieri – Gătind pe tocuri 

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter