Recomandare de weekend de la Alexandra Ungureanu

Publicat pe

Ultimul weekend de iulie vine cu recomandări din partea Alexandrei Ungureanu. Descoperă locurile cool în care artista iese cu prietenii și ce cărți au impresionat-o în ultima vreme.

 

Cărți: Ce se întâmplă în iubire, de Alain de Botton și Sapiens, de Yuval Noah Harari,  o carte fascinantă, nu neapărat o lectură ușoară de vacanță, dar oricând merită citită.

Serial: A reînceput Game of Thrones, sunt fan, urmăresc serialul cu sufletul la gură. Sau dintre cele mai vechi, Black Mirror, genial.

La capitolul concerte, oferta este foarte bună, e plin de festivaluri. Preferatul meu e Electric Castle, pentru că dincolo de muzică, e despre oameni și povești frumoase. Nu am putut să ajung anul ăsta. Mi-ar plăcea să ajung la Depeche Mode și s-o văd pe Ellie Goulding la Untold, la Cluj.

Altfel, am avut parte de o bucățică de vacanță, pe un vas de croazieră pe Mediterană. Recomand, e foarte plăcut. Spre sfârșitul verii, mi-aș dori să ajung în Lanzarote, e o destinație pe care o vânez de vreo doi ani. Până atunci, printre concerte, în București, agreez serile de vară la o terasă, gen Spațiul M60, Terasa Monteoru, cu prieteni faini și o limonadă cu fructe de pădure.

Ascultă ultima piesă a artistei:

Citește și:

Cele mai cool lucruri pe care Alexandra Ungureanu le face/le poartă în această vară

Jennifer Garner vrea să șteargă orice urmă a lui Ben Affleck, așa că a luat o decizie surprinzătoare. Iată ce va face! 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter