Recomandare de weekend de la Ilinca Vandici

Publicat pe

Recomandarea de weekend de săptămâna aceasta vine de la Ilinca Vandici. Viitoarea mămică pune tot mai mult accentul pe spiritualitate şi echilibru emoţional, aşa că are pentru voi două sugestii interesante.

 

De citit: M-am întrebat mereu care este secretul liderilor unor companii de top, militarilor, artiștilor, cuplurilor aflate în relații de lungă durată, profesorilor și părinților, clericilor care își ajuta semenii să își păstreze credință, oamenilor ce reușesc să creeze ceva semnificativ în viața lor, fie pe plan personal, fie pe plan profesional. Răspunsul? Fiecare trebuie să își recunoască emoțiile, să-și analizeze poveștile, să își descopere adevărul și să trăiască acest proces zi de zi până când se transformă într-o practică și ajunge să genereze o revoluție în viața noastră. Despre aceste lucruri și multe alte răspunsuri la întrebări pe care le avem dacă vrem să atingem un anumit nivel spiritual, am aflat din „Ridica-te din propria ta cenușă mai puternic ca oricând” scrisă de Brene Brown.

Pentru suflet și sănătate: Biotiful Brunch reprezinta un cerc de feminitate şi sănătate feminină holistică unde se întâlnesc femei de afaceri, mame, prietene – pentru socializare , pentru relaxare emoţională şi coaching în materie de sănătate naturală, frumuseţe curată, echilibru şi viaţă inteligentă. Fiecare întâlnire presupune un invitat special , de exemplu prima întâlnire a avut loc cu Mihaela Brăilescu – consilier în nutriţie şi echilibru hormonal, o femeie plină de viaţă şi energie pozitivă. Patru ore în compania lor au trecut pe nesimțite, iar informațiile sunt de fiecare dată neprețuite!

Citeşte şi:

Cum îşi comenteayă Ilinca Vandici ţinutele de la petrecerile VIVA!  – „Ce o fi fost în capul meu?”

Ilinca Vandici – „Am trăit în viaţa mea multe drame, dezamăgiri…Simţeam că sunt pregătită să fiu mamă”

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter