Recomandări de 1 Mai de la vedetele tale preferate

Publicat pe
Ti-ai făcut planurile pentru minivacanța de 1 mai? Indiferent dacă răspunsul este Da sau Nu, avem câteva recomandări de activități pentru tine și gașca ta de prieteni. Fie că rămâneți în oraș, vă gândiți să ieșiți undeva în natură sau decideți să dați o fugă până la mare, Alina Eremia, Adelina Pestrițu sau Otravă vă dau câteva sugestii perfecte pentru acest weekend prelungit.
Alina Eremia: „De ceva timp am descoperit Delta de lângă București, în drumul spre Giurgiu – Parcul Național Comana. Pasionații de sport pot testa pista pentru biciclete sau cascada de tiroliene' şi traseele cu diferite grade de dificultate din copaci, panourile de căţărare, tirul cu arcul şi alte distracţii pentru toate categoriile de vârstă şi de curaj.”
Adelina Pestritu: „Pentru 1 mai am plănuit o ieșire la iarbă verde cu prietenii. Vrem să organizam un picnic tradițional, să ne bucurăm de vremea frumoasă. Nu sunt adepta distracției de 1 mai la mare și nici nu aș vrea să plec din București, pentru că sigur va fi foarte aglomerat. De-abia astept acest weekend prelungit să ma plimb, să ma relaxez, să citesc.”
Blogu lu’ Otravă: „De 1 Mai ne urcăm în mașină și fugim la mare. O să fie un weekend care se anunță foarte tare. Facem mixul perfect: Mamaia – Vama Veche. Vineri seară o să mergem la un concert foarte interesant. Macanache cântă alături de Delia într-unul dintre cele mai tari mixuri muzicale de la noi. Abia aștept să văd ce iese acolo. Apoi o să ne mutăm în Vamă unde mergem la Subcarpați și la Vlad Dobrescu. O să revenim în Mamaia pentru un pic de Sunwaves, pentru că aș vrea să îi văd pe Wolf+Lamb. O să trecem și pe la Food Truck Festival First Escape, unde line-up-ul culinar o să fie susținut cu peste 20 de food trucks și unde o să ne delectăm cu peste 10 bucătării internaționale. Eu o să aleg paella de la La Finca Alioli Van”.
Carmen Brumă: „Nu plec din București, așa că voi profita de faptul că parcul va fi mai liber dimineața și mă voi pregăti pentru Bucharest Half Marathon. HOSPICE Casa Speranței, inițiatorii acestui semimaraton, acordă gratuit îngrijire paliativă copiilor și adulților cu boli limitatoare de viață.După ce voi termina de alergat mă voi opri la o terasă pe malul lacului să mănânc ceva sănătos. Dacă nu ți-ai pregătit din timp această minivacanță îți recomand să ieși ieși în parc să te plimbi cu rolele sau cu bicicleta, acesta putând fi chiar un început de stil de viață sănătos. Și pentru că tot a venit căldura, searile sunt mai frumoase dacă le petreci alături de cei dragi la o terasă”.
Ada Condeescu: „De 1 Mai mie îmi place să fac exact pe dos. Nu-mi plac sărbătorile impuse, nici aglomerațiile, iar programul meu îmi permite să am 1 Mai de aproape câte ori vreau:)) Vom merge probabil la casa de lângă București, unde o să invit niște prieteni alături de care ne vom plimbăm prin pădure, vom descoperi locuri frumoase, vom găti, asculta muzică și vom radem mult, mult de tot!:)”
Cornel Ilie: „Am concert la Mamaia și mă voi întoarce repede pentru că începem repetițiile pentru concertul de pe 25 mai de la Sala Polivalentă. Concertul de la Mamaia este pe 30 aprilie, așa că, pe 1 mai mă întorc în București.”

Descoperă și alte recomandări de 1 mai:

Concerte și Ferstivaluri muzicale de 1 mai 

Escapada de 1 Mai  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter