Cât de mult s-a schimbat George Clooney de când Amal este în viața lui

Publicat pe

Acum este îndrăgostit până peste cap și căsătorit pe deasupra, însă, în urmă cu doar câțiva ani, George Clooney era cel mai vânat burlac de la Hollywood, dar și cel mai convins că nu se va mai căsători vreodată. Cât de mult avea să se înșele!

 

Înainte de a o cunoaște pe Amal (39), George Clooney (55) ar fi putut să jure că nu se va mai căsători vreodată. Puțini sunt cei ce își amintesc că actorul a mai fost căsătorit – cu actrița Talia Balsam, din 1989 până în 1993 –, pentru că de atunci au trecut 27 de ani. Mai mult, Clooney spunea că nu are de gând nici să facă vreodată copii, pentru că îi lipsește acea genă care îi determină pe oameni să se înmulțească. Iată cât de mult s-a schimbat actorul din momentul în care în viața lui a intrat frumoasa Amal!

 

Viața înainte de Amal…

Actorul recunoștea că a avut o mulțime de relații grozave, dar și unele nefericite, în care s-a simțit teribil de singur și obișnuia să spună că, dacă nu ești singur, nu înseamnă și că trebuie să fii fericit și să te simți împlinit. De câte ori era întrebat de reporteri de ce nu vorbește despre căsătorie, actorul afirma cu sinceritate că nu vorbește pentru că nu se gândește deloc la asta. Cât despre copii, Clooney era convins că nu va avea niciodată, pentru că nu-și dorise niciodată, nici măcar în timpul mariajului cu Talia Balsam.

 

Întrebat dacă are de gând să se mai căsătorească vreodată, Clooney afirma că e foarte fericit așa… „Căsătorie? Cine știe? Am fost căsătorit. Nu e ceva ce-mi doresc neapărat. Adevărul e că sunt foarte fericit. Acum, în viața mea sunt mai multe lucruri frumoase decât probleme. Îmi petrec timpul cu prieteni care au familii, cu oameni la care țin foarte mult. Reușesc să fac lucruri pe care nu le poate face aproape nimeni. Viața mea e foarte bună.'

 

La vremea aceea, actorul nu-și dorea nici copii: „Cred că cel mai responsabil lucru pe care-l poți face e să ai copii. Nu e ceva ce poate fi tratat cu lejeritate. Nu am această genă de a mă înmulți pe care o au alții. Dar totul în viața mea s-a schimbat de-a lungul timpului.'.

 

 

… Și viața cu Amal

Într-adevăr, cuvintele lui aveau să fie profetice, fiindcă viața i s-a schimbat cu 180 de grade de când Amal Alamuddin, frumoasa avocată pentru drepturile omului, a intrat în sufletul lui. În 2014, cei doi s-au căsătorit, deși până în ultima secundă au fost speculații că e doar un zvon alimentat de presă. În timp, au apărut zeci de știri false despre relația lor, despre iminentul lor divorț, dar iată că, de curând, a explodat și adevărata bombă – Amal și George urmează să devină părinți… de două ori, pentru că soția actorului va aduce pe lume gemeni!

 

Care au fost primele declarații ale actorului? „Am pe cineva cu care pot să vorbesc aproape despre orice, pe cineva de care îmi pasă mai mult decât de oricine.' Și în privința căsătoriei declarațiile lui Clooney s-au schimbat radical: „Am știut foarte repede că vreau să-mi petrec tot restul vieții cu Amal, dar nu am vorbit niciodată despre asta, deci n-a fost ca un fel de ‹‹hei, poate ar trebui să ne căsătorim!››. Literalmente, am lăsat-o fără cuvinte cu propunerea mea. Spunea încontinuu: ‹‹Dumnezeule!›› și ‹‹Wow! ›› – a fost ceva total neașteptat. La un moment dat i-am spus: ‹‹Ascultă, am 52 de ani și stau în genunchi în fața ta deja de 28 de minute, deci trebuie să primesc un răspuns, altfel nu voi mai fi în stare să mă ridic în picioare››', a povestit Clooney cu umor.

 

Mai mult, cel căruia i se părea că nu s-a născut „ca să se înmulțească', în momentul în care a aflat că va deveni tată, a declarat: „Suntem cu adevărat fericiți și extrem de încântați. Va fi o aventură. Am primit totul cu… brațele larg deschise.'. Acum, Clooney, cel mai vânat burlac din cetatea filmului, își planifică viitorul pentru 4 și așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu micuții lui, deci există speranță chiar și în privința celor mai convinși celibatari.

 

 

Cât de mult s-a schimbat George Clooney de când Amal este în viața luiCât de mult s-a schimbat George Clooney de când Amal este în viața lui

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter