Jennifer Lopez, apariție de infarct la Billboard Latin Music Awards

Publicat pe

Jennifer Lopez a uimit prin apariția sa de pe covorul roșu de la Billboard Latin Music Awards. Artista a purtat o rochie tranparentă, mulată și sexy, care îi lăsa absolut totul la vedere.

J Lo a arătat absolut incredibil la premiile muzicale Latin Billboard. La Miami, artista și-a făcut apariția într-o rochie neagră, cu o croială specială, care îi oferea un aspect gotic, dar în același timp foarte sexy datorită faptului că era transparentă și lăsa să se vadă totul. Ținuta sa a fost creația lui Julie MacDonald din colecția toamnă 2017. Jennifer a ales să își prindă părul într-o coadă de cal, iar accesoriile au fost semnate de Lynn Bann, iar pantofii sunt creațiile lui Jimmy Choo.

Stiliștii ei, Rob și Mariel, au spus despre alegerea vestimantară a artistei că este total neașteptată, scrie People.

„Tăieturile sexy, decolteul și spatele gol sunt ceva ce au devenit o semnătură pentru Jennifer Lopez: sexy, feminină și curajoasă. Oricum, faptul că rochia neagră cu acele linii este puțin cam tăiată și oferă un aer mai mult gothic este ceva la care nu prea te aștepți de la Jennifer Lopez să poarte', au spus cei doi stiliști.

În cadrul evenimentului, Jennifer a optat pentru o altă ținută și a ales o rochie bej, în stilul celei de pe covorul roșu, și a fost la fel de sexy. Și de această dată, rochia a fost creația lui Julie MacDonald. În aceasta ținută, Jennifer a urcat pe scenă pentru a primi premiul „Telemundo Star', care recunoaște realizările unui artist pentru întreaga lui carieră.

 

J Lo a primit la Billboard Latin Music Awards premiul pentru „artistul social al anului'.

@jlo gana „Artista del año, redes sociales”. She is so hot and speaks a perfect spanish! #Billboards2017

A post shared by Premios Billboard (@latinbillboards) on

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Jennifer Lopez a vorbit în sfârșit despre povestea ei de dragoste cu Alex Rodriguez

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter