Regele Felipe al VI-lea, regina Letizia şi fiicele lor, în vacanţă la Palma de Mallorca. Ce familie regală frumoasă are Spania!

Publicat pe

Una dintre cele mai frumoase familii regale este, fără îndoială, cea a Spaniei, Regele Felipe al VI-lea şi Regina Letizia fiind extrem de îndrăgiţi nu doar de spanioli, ci şi de restul lumii. Regii Spaniei şi cele două fiice ale lor reuşesc de fiecare dată să ofere imaginea unei familii perfectă, fără a depune prea mult efort în acest sens.

Cei doi se află la începutul acestei luni în vacanţa lor tradiţională pe care o petrec an de an la Palma de Mallorca şi de la care nu lipsesc cele două fiice ale lor, Leonor, 11 ani şi Sofia, 10 ani.

Întreaga familie a pozat la Marivent Palace pentru un shooting, devenit, de asemenea, tradiţional. Relaxaţi, zâmbitori şi îmbrăcaţi casual, Felipe şi Letizia, casatoriti de 13 ani, au radiat de fericire şi s-au privit cu multă dragoste, oferind cel mai bun exemplu fetelor lor.

 

Vezi si:

Patricia Teicu, fiica lui Marius Teicu, a murit la 41 de ani. Compozitorul trece prin momente dramatice

 

Pentru aceste fotografii, cei 4 au preferat ţinute foarte comode, Felipe şi Letizia purtând pantaloni albi. Regele şi-a completat ţinuta cu o cămaşă în dungi, cu mânecile suflecate, Letizia a ales un top în dungi, oricând la modă, iar cele două fetiţe au îmbrăcat rochiţe lejere.

Adevărată fashionistă, Letizia are în garderobă piese semnate de Hugo Boss sau Felipe Valera, însă poate fi la fel de stylish şi în ţinute mult mai ieftine, topul purtat de ea cu această ocazie costând 50 de euro. Machiată foarte discret şi cu o coafură lejeră, Letizia a arătat încă o dată impecabil.

Unul dintre cele mai frumoase cadre din şedinţa foto estivală a familiei regale spaniole este acela în care Leonor şi Sofia îşi privesc mama cu multă admiraţie, dovadă că între cele 3 există o relaţie cu totul specială, iar Letitiza este un adevărat model pentru fiicele sale.

 

Foto: Hepta

 

Regele Felipe al VI-lea, regina Letizia şi fiicele lor, în vacanţă la Palma de Mallorca. Ce familie regală frumoasă are Spania!Regele Felipe al VI-lea, regina Letizia şi fiicele lor, în vacanţă la Palma de Mallorca. Ce familie regală frumoasă are Spania!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter