Regina Rania împlineşte 45 de ani: Când frumseţea şi eleganţa se întâlnesc

Publicat pe

Una dintre cele mai influente şi elegante femei ale momentului, Regina Rania a Iordaniei împlineşte pe 31 august 45 de ani.

 

Rania Al-Yassin îl cunoştea pe Prinţul Abdallah în 1993 în timpul unei cine la care fusese invitată. Între tânăra de 22 de ani absolventa a universitatii din Cairo şi prinţ a fost dragoste la prima vedere. S-au logodit după doar 2 luni, iar în luna iunie a aceluiaşi an s-au căsătorit.

 

Lucrurile aveau să ia o turnură incredibilă pentru Rania. Bolnav, Regele Hussein a schimbat ordinea la tron, iar Abdallah a devenit prinţul moştenitor. În 1999, soţul ei urca pe tron, iar Rania devenea cea mai tânără regină din lume.

 

Ea şi-a luat rolul foarte în serios, având o serie de cauze pentru care luptă cu multă dăruire: copiii, şcolarizarea, educaţia, drepturile femeilor. Mamă a 4 copii, Rania a reuşit să găsească echilibrul perfect între viaţa de familie şi obligaţiile impuse de statutul său.

 

În place să călătorească, este foarte activă pe reţele de socializare şi una dintre cele mai elegante femei celebre. În garderoba sa se regăsesc creaţii semnate de Elie Saab, Valentino, Armani sau Prada, captivând la fiecare apariţie publică a sa.

 

E la fel de îndrăgostită de Abdallah, cei doi petrecându-şi vacanţele în Franţa sau Italia, la bordul yacht-ului lor, plimbându-se cu motocicleta sau relaxându-se în reşedinţa de pe malul Mării Roşii.

 

Foto: Hepta, Facebook

 

Regina Rania împlineşte 45 de ani: Când frumseţea şi eleganţa se întâlnescRegina Rania împlineşte 45 de ani: Când frumseţea şi eleganţa se întâlnesc

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter