Vedetele au luat-o razna la Premiile VMA 2015

Publicat pe

Pe lângă festivitatea de premiere și recitalurile live de pe scenă, cele mai captivante momente ale show-ului ,,Video Music Awards” le-au reprezentat lucrurile cu care mai multe vedete au reușit să șocheze fanii.

 

Kanye West

Cel mai exagerat discurs a fost cel al lui Kanye West care a declarat că dorește să candideze pentru președinție în 2020. El a motivat prelegerea sa spunând în gura mare că înainte de a urca pe scena a fumat un joint. Rapperul a primit premiul ,,Video Vanguard Award”, acordat pentru întreaga carieră, care i-a fost înmânat de Taylor Swift. Ea a subliniat cum în 2009 acesta i-a stricat premierea după ce a întrerupt-o pe scenă.

 

Justin Bieber

După ce a lipsit cinci ani de pe scena Video Music Awards, artistul a revenit cu un mini-recital care a uimit publicul. El a cântat piesa ,,Where Are You Now” și noul lui single ,,What Do You Mean”. La final Bieber a plâns în hohote în timp ce tot încerca să își acopere fața. Plânsul lui nu a fost întrerupt nici de gazda show-ului, Miley Cyrus, care i-a spus să o caute atunci când va fi în limitele legii.

 

Miley Cyrus

Prezentatoare din acest an a premiilor, Miley Cyrus, a șocat publicul prin cele mai extravagante ținute și prin faptul că a apărut cu un sân dezvelit în culise. Ea a purtat o serie de costume atipice și foarte decupate printre care un costum care imita un porc, altul asemănător unui candelabru, unul transparent presărat cu câteva bomboane și unul care recrea un glob disco. Mai mult, vedeta a fost criticată pe scenă de Nicky Minaj, care i-a adresat acuze live. Pentru a detensiona atmosfera, Miley a recreat momentul lui Ellen DeGeneres de la Oscaruri în care a făcut un selfie cu mai multe vedetele, totuși în loc de ,,Zâmbiți, vă rog!”, ea i-a rugat să spună ,,marijuana”.

 

Silvia Cimpeanu, Foto: Hepta

 

Vedetele au luat-o razna la Premiile VMA 2015Vedetele au luat-o razna la Premiile VMA 2015
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter