Ce relație au Kamara și Megan Fox de România: „Este bărbatul pe care îl admir”

Publicat pe

Ce relație au Kamara și Megan Fox de România. În ultima vreme artistul s-a afișat de mai multe ori în compania Gabriellei Nastas, frumoasa brunetă care a fost asemănată de multe ori cu celebra actrița americană Megan Fox. Pentru a lămuri lucrurile, tânăra a vorbit despre legătura specială pe care o are cu solistul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Artistul, membru al trupei Alb Negru, a fost mereu deschis cu fanii lui și adoră să își țină fanii la curent cu tot ceea ce face, dar, nu și cu reacția pe care o are cu Gabriella Nastas. Megan Fox de România a apărut de mai multe ori alături de Kamara, iar acest lucru a făcut pe toată lumea să se întrebe ce relație este între ei.

Ce relație există între Kamara și Megan Fox de România. Declarațiile brunetei

Gabriella a rupt tăcerea și a spus totul despre ce relație are cu celebrul Kamara. Artista a ținut să precizeze că îi leagă o prietenie sinceră.

„Este bărbatul pe care îl admir şi mă pot sprijini oricând, la orice oră. Ne uneşte dragostea pentru muzică şi amândoi suntem îndrăgostiţi de ceea ce facem.

Suntem prieteni foarte buni şi eu îi ascultam muzica de la AlbNegru încă de mică. Iar acum ne-am cunoscut„, a declarat solista, pentru Click.ro.

Kamara ar fi vrut să se împace cu fosta lui soție

Kamara și Oana, fosta lui soție și mama lui Leon, au pornit pe drumuri diferite la începutul anului 2018, scandalul dintre ei acutizându-se odată cu trecerea timpului.

Însă, artistul mărturisește că regretă că s-a despărțit de mama fiului său și chiar și-ar fi dorit o împăcare, însă la momentul acela era deja prea târziu, ea fiind într-o altă relație…

Deja plecasem în direcții diferite. Am deschis niște uși pe care probabil nu trebuia să le deschidem.(…) La un moment dat, eu chiar mi-am dorit o împăcare, mai ales că e vorba de Leon. Am considerat că e bine să ne aibă pe amândoi în același timp.

Mi-am dorit, dar nu m-am băgat. Era cu cineva și eu nu intru peste cineva când este într-o relație. Era relația ei de la vremea respectivă și nu m-am băgat cu absolut nimic, am lăsat-o să-și vadă de viața ei.

M-a durut(…) doar că eu mi-am dat seama că nu pot trăi cu un picior în trecut și unul în viitor, că trece prezentul, așa că am hotărât să mă regăsesc pe mine și să înțeleg ce vreau. Eu cu ea mă înțeleg foarte bine, avem grijă de Leon împreună’, mărturisea Kamara.

Leon, fiul artistului, operat pentru a șaptea oară!

Anul acesta, Leon, fiul lui Kamara, și al fostei sale soții, Oana, a fost operat pentru a șaptea oară, la Barcelona. Artistul a plecat în Spania alături de fosta lui soție. 

„Suntem la Barcelona, după intervenție. Sunt aici cu Oana și cu Leon. Se odihnesc în momentul ăsta amândoi. Leon doarme de ceva vreme pentru că e obosit.

Am ieșit din spital, a fost o intervenție reușită. Am ieșit din spital azi pe la ora 12:00 – 13:00, medicii sunt mulțumiți de rezultat, noi suntem mulțumiți de rezultat.

E vorba de o alungire de muschi pe care Leon a mai făcut-o și anul trecut în iulie, anul ăsta am ajuns să o facem în septembrie pentru că nu s-a putut mai devreme, mărturisea Kamara, la Antena Stars, la scurt timp după operație.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter