Adela Pârvu, fostul arhitect de la Visuri la Cheie și-a cunoscut soțul pe un site de matrimoniale. S-au căsătorit după 3 săptămâni

Publicat pe

Adela Pârvu, fostul arhitect de la Visuri la Cheie și-a cunoscut soțul pe un site de matrimoniale. Fostul arhitect de la emisiunea Visuri la Cheie și-a întâlnit dragostea vieții sale la scurt timp după ce a divorțat. Aceasta a intrat pe un site de matrimoniale la îndemnul fiilor săi și, în primă instanță, nu a crezut că va socializa prea mult cu cineva. Lucrurile s-au schimbat când a apărut Bogdan, bărbatul care după doar trei săptămâni a cerut-o în căsătorie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adela Pârvu, fostul arhitect de la Visuri la Cheie și-a cunoscut soțul pe un site de matrimoniale. Adela Pârvu este în culmea fericirii după ce l-a cunoscut pe Bogdan, bărbatul care a cerut-o în căsătorie după doar trei săptămâni de relație. Aceasta și-a făcut cont pe un site de matrimoniale la insistențele fiilor săi și, în primă fază, nu a fost prea încrezătoare. Lucrurile au luat o întorsătură diferită în momentul în care a primit un mesaj!

Adela Pârvu, fostul arhitect de la Visuri la Cheie și-a cunoscut soțul pe un site de matrimoniale. S-au căsătorit după 3 săptămâniAdela Pârvu, fostul arhitect de la Visuri la Cheie și-a cunoscut soțul pe un site de matrimoniale. S-au căsătorit după 3 săptămâni

După primul mesaj primit de la Bogdan, lucrurile au evoluat într-un mod pozitiv pentru fostul arhitect de la Visuri la Cheie. Aceasta s-a îndrăgostit imediat și tot ce a urmat a fost nunta!

Citește și: Demisie-bombă la VISURI LA CHEIE:Adela Pârvu renunță la emisiune după cinci ani / Cine a mai rămas în echipă

Citește și: O nouă echipă „Visuri la cheie, după ce Adela Pârvu şi Ciprian Vlaicu părăsesc emisiunea.Care va fi componenţa nouă a show-ului de la Pro TV

Citește și: Cristina Șișcanu și-a retras fetița de la grădiniță din cauza cazurilor de COVID-19:„Am fost foarte inspirați'

Citește și: Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile de la Bravo, ai stil! au iubit același bărbat.Ambele s-au despărțit de el

Adela Pârvu, fostul arhitect de la Visuri la Cheie și-a cunoscut soțul pe un site de matrimoniale

Adela Pârvu, fostul arhitect de la Visuri la Cheie și-a întâlnit soțul pe un site de matrimoniale . Adela Pârvu și-a deschis un cont pe un site de matrimoniale la insistențele fiilor ei. Aceasta nu a crezut prea mult în puterea agențiilor de dating, însă și-a găsit sufletul pereche! Ea a recunoscut că primul bărbat cu care a vorbit a fost chiar Bogdan, actualul său soț.

„Băieții mei m-au încurajat să accesez platformele de dating sau agenții matrimoniale. Am văzut că nu se întâmplă mare lucru cu agențiile matrimoniale și nici cu platformele de dating. Dar într-o seară de august mi-am refăcut contul pe un site de dating, și primul care mi-a scris a fost chiar Bogdan (n.red. actualul soț).', a spus aceasta în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

„M-a cucerit cu simțul umorului'

Adela Pârvu recunoaște că s-a îndrăgostit foarte repede de Bogdan. Acesta avea o descriere destul de directă pe platforma de dating, dar și foarte onestă. El a cucerit-o cu primele glume făcute, iar de acolo a mai rămas doar un pas până la cererea în căsătorie.

„A intrat în vorbă cu mine, mi-a plăcut profilul lui, era o descriere sumară, dar onestă. El, la un moment dat, m-a rugat să îi dau profilul meu de Facebook. M-a cucerit cu simțul umorului, cu o glumă pe care a făcut-o.', a mai spus ea.

Adela Pârvu, cerută în căsătorie după 3 săptămâni

După doar trei săptămâni de relație, Bogdan a cerut-o de căsătorie pe Adela Pârvu. Aceasta nu a stat pe gânduri și a spus imediat DA. Cei doi s-au căsătorit, iar acum fostul arhitect visează la o „viață de miere'.

În 3 săptămâni m-a cerut de soție. A fost scurt și direct, iar răspunsul meu a fost DA. I-am stricat planurile, am intuit că vrea să mă ceară de soție și i-am zis că nu mă impresionează vreun inel cu diamant. Am zis că singurul inel pe care îl vreau e verigheta. Acum avem o săptămână de când ne-am căsătorit, vrem o viață de miere, nu doar o lună de miere', a dezvăluit aceasta.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter