Cum reușește Valentina Pelinel să-l țină pe Cristi Borcea lângă ea: "Libertatea pe care o acorzi..."

Publicat pe

De ce îl consideră Valentina Pelinel pe Cristi Borcea bărbatul ideal. Vedeta și celebrul ei soț sunt unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi completează reciproc din toate punctele de vedere și nu își pot închipui viața unul fără celălalt. Iată și care sunt motivele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce îl consideră Valentina Pelinel pe Cristi Borcea bărbatul ideal. Soția lui Cristi Borcea a vorbit, într-un interviu recent, despre viața de familie, dezvăluind cu această ocazie, motivele care o fac să fie sigur că fostul patron al echipei Dinamo este, într-adevăr, sufletul ei pereche.

Cum reușește Valentina Pelinel să-l țină pe Cristi Borcea lângă ea

„Învăț alături de el ceva nou în fiecare zi. Cristi este o persoană plină de energie și vitalitate, mereu are idei noi și inițiative, viața lângă el nu este niciodată plictisitoare.

Este, în egală măsură, un bărbat care știe să ofere stabilitate și încredere unei femei, să o facă să se simtă cea mai iubită din lume. Noi suntem parteneri și prieteni în această relație, iubiți și soți și de aceea echilbrăm mereu lucrurile.

În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația noastră. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți.

Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie', a declarat Valentina Pelinel, pentru Ciao.ro.

Citește și: Gemenii Mihaelei și ai lui Cristi Borcea, Melissa și Angelo, au împlinit 18 ani!

Citește și: Băiatul cuplului Valentina Pelinei – Cristi Borcea a împlinit 5 ani

Citește și: Adela Popescu revine la Vorbește Lumea

Citește și: Marian Drăgulescu, adevărul despre cele două divorțuri

Cum își petrec aniversările Valentina Pelinel și Cristi Borcea

De ce îl consideră Valentina Pelinel pe Cristi Borcea bărbatul ideal. Mai mult decât atât, Valentina Pelinel a vorbit și despre aniversările din familie, mai ales cele care îi privesc doar pe ei, nu și copiii.

„Am trecut împreună prin momente dificile, care ar fi putut distanța multe cupluri. Pe noi ne-au unit, ne-au adus aproape unul de altul, ne-au forjat o relație de prietenie și un parteneriat care stă la baza familiei noastre.

Timpul este mai scurt ca oricând. Dar învăț să-mi fac timp pentru ce contează și să prioritizez lucrurile. Am norocul că sunt o fire foarte organizată și disiplinată și reușesc să-i organizez și pe ceilalți.

Ne rezervăm timp de calitate pentru noi, seara, la cină, și dimineața, înainte să înceapă o zi plină. Iar la aniversări, de cele mai multe ori, Cristi îmi pregătește o surpriză', a mai spus Valentina Pelinel, potrivit aceleași surse.

Valentina Pelinel își mai dorește un copil

De ce îl consideră Valentina Pelinel pe Cristi Borcea bărbatul ideal. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună trei copii: gemenele Indira și Rania și micuțul Milan, primul copil al cuplului.

Fostul fotomodel a declarat că și-ar mai dori copii, chiar dacă momentan casa este plină și a reușit să obțină un echilibru în ceea ce privește programul gemenelor și al lui Milan.

Chiar și așa, ea nu a exclus venirea altui bebeluș pe lume și nici Cristi Borcea nu s-a arătat împotrivă, atât timp cât frumoasa lui soție își mai dorește.

„Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copii. Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiți.

Evident că nu este deloc ușor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacția e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic, a declarat Valentina pentru Click.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter