Ce relație are Radu Ștefan Bănică cu frații lui și cu Andreea Marin: „Pot să spun că am avut...” / EXCLUSIV

Publicat pe de Andreea Archip.

Ce relație are Radu Ștefan Bănică cu frații lui și cu Andreea Marin. Radu Ștefan Bănică a acordat, în exclusivitate, pentru VIVA!, un interviu în care ne-a vorbit despre proiectele lui, despre relația cu Andreea Marin, dar și cu sora lui, Violeta. Andreea Marin îl știe pe fiul lui Ștefan Bănică de când era mic. Chiar dacă între timp cei doi au divorțat, fosta prezentatoarea TV are o relație apropiată cu Radu Ștefan, pe care de altfel l-a și cooptat în proiectul ei, Gala Atipic Beauty 2022.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Buna, Radu! A fost dorința ta să participi la Gala Atipic Beauty 2022, te-a invitat Andreea la eveniment, cum a fost?

Am fost invitat de către Andreea, am primit invitația cu multă bucurie, sunt fericit că pot face parte dintr-un asemenea eveniment, foarte frumos, foarte elegant, foarte inspirațional, până la urmă despre asta este vorba: să ne inspirăm unii de la alții. Am avut momentul meu de deschidere: o poezie și voi defila împreună cu Mihnea. Am fost spectator la Gala Atipic Beauty în 2019, acum am onoarea să fiu de cealaltă parte a scenei.

andreea-marin-gala-atipic-beauty-1-1andreea-marin-gala-atipic-beauty-1-1

Ce relație are Radu Ștefan Bănică cu frații lui și cu Andreea Marin

Ești pentru prima dată în postura de model pe podium?

Da și sunt foarte fericit. Nu am repetat decât o singură dată să am poziționarea corectă, dar nu am emoții.

Din fericire am experiență cu publicul, am mai colaborat cu acest brand de haine și am avut ședințe foto și campanii, pot să sun că frica de a defila nu există.

Într-un interviu anterior, îmi spunea că vrei să dai admitere la teatru în străinătate, de ce ți-ai schimbat opțiunea? Ce s-a întâmplat?

Din cauza pandemiei nu am putut să mai plec, dar nu regret nimic, mi s-au deschis o grămadă de oportunități, am terminat anul al doilea la UNATC. Nimic nu este întâmplător. Sunt foarte fericit că s-a întâmplat cum s-a întâmplat. A avut Dumnezeu motivele lui să mă țină în țară.

Am observat că înainte să urci pe scenă te-ai închinat. Așa faci de fiecare dată și înainte de spectacolele de teatru?

Da, este un reflex, un obicei, mă conectează cu realitatea, mă aduce cu picioarele pe pământ.

„Avem secretele noastre'

Cum este relația cu sora ta, Violeta?

Este una foarte frumoasă, sunt foarte uimit cât de repede a trecut timpul și mă bucur că ne avem unul pe altul, suntem norocoși, avem discuțiile noastre, secretele noastre.

Cum a fost anul acesta pentru tine?

Am avut un an foarte ocupat și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut ce să fac. Mi-am deschis și un business vis-a -vis de Palatul Parlamentului și îmi ocupă timp, alături de facultate și de proiectele pe care le am. Din toamnă deschid stagiunea la teatru cu trei piese: un musical la Opera Națională, o piesă de teatru la Teatrul Național și încă un proiect foarte frumos, tot un musical, la Sala Gloria va fi. Așa că din octombrie vă aștept la teatru.

Apropo de afacere, de ce ți-ai deschis cafenea și nu restaurant? Știu că te pricepi foarte bine la arta culinară?

Sunt și cu arta culinară, dar nu este doar o cafenea acum. Am construit o bucătărie și voi avea brunch, voi avea mic dejun, voi avea un mic prânz, ceva foarte ușor și seara cocktail-uri, prosecco, un pahar de vin. Este un început pe care l-am finanțat singur, este munca mea. Sunt sprijinit de mama foarte mult, mă ajută pentru că ea este în industria Horeca. Și am primit sfaturi de la ea. Mi-am dorit ceva mai urban deocamdată, sunt tânăr și noi, tinerii, obișnuim să mergem la o cafea, la un suc, la o limonadă și cu ajutorul lui Dumnezeu mă voi extinde cu o altă locație.

Gătești ceva pentru clienții tăi?

Majoritatea rețetelor sunt ale mele, chiar am fost surprins: pentru rețeta de cheese cake au venit oameni din alt oraș, au venit din Târgu Mureș să mănânce cheese cake-ul pe care l-am postat pe instagram și a fost un moment foarte drag mie, am rămas plăcut surprins, și la fel și următoarele preparate sunt cunoscute de către lume, nu e ceva nou, dar au amprenta mea asupra lor. Rețetele sunt din research-ul meu personal și din creativitatea mea, ce mi-ar plăcea mie să mănânc când iau micul dejun.

Citește și: Cel mai important sfat pe care l-a primit Radu Ștefan Bănică de la tatăl lui: „Să stau în…'

Citește și: Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică, a deschis Gala Atipic Beauty 2022. Andreea Marin: „Nu a fost ideea mea, deși sunt producătorul' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Denisa Tănase cu sora ei, Raluca, după ce s-a mutat în Dubai: „Lucrează împreună cu noi. Este…' / EXCLUSIV

Citește și: De ce a refuzat Roxana Ciuhulescu să participe la Exatlon, acum 5 ani: „Divorțasem și mi-a fost frică să nu…' / EXCLUSIV

Radu Ștefan: „Am un respect pentru Andreea Marin, se poartă extraordinar cu mine”

Povestește-mi despre realația cu Andreea Marin. De la ce vârstă o știi?

O știu de mic, de când s-a cuplat cu tata. Am o relație foarte frumoasă, este mama surorii mele, am un respect pentru ea, se poartă extraordinar cu mine și este o relație foarte frumoasă.

Ce calități apreciezi la ea? Se vede că o admiri.

Este foarte empatică, este foarte grijulie și este atentă la detalii. Este un exemplu foarte bun pentru Violeta.

De-a lungul timpului ți-a dat vreun sfat legat de viață?

Da, am primit sfaturi legate de viață, ponturi în interpretarea anumitor bucăți scenice, este și ea foarte talentată pe partea aceasta, de aceea este cerută și solicitată la atâtea gale și evenimente. Andreea este foarte profesionistă, la fel ca și tatăl meu de altfel. Pot să spun că am avut norocul de modele influente și profesioniste.

Spuneai că nu vrei să fii student aici, tocmai ca să ieși cumva din umbra celebrității tatălui tău, Ștefan Bănică. Spune-mi cum este situația în prezent.

Mi-am schimbat părerea. Atunci eram mai micuț, toată viața la fel și tatăl meu cred că o să fie comparat cu bunicul meu, așa că m-am obișnuit și este datoria mea, în primul rând, să demonstrez pentru mine că pot și dacă publicul consideră că îi voi depăși sau că i-am depășit este și mai frumos pentru inima mea.

Radu Ștefan: „Tata este mândru de mine”

Tata ce zice de tine ca student, ca om de afaceri?

Tata este foarte discret, dar simt că mă susține. Simt că este mândru de mine și nu am nevoie să îmi spună verbal.

De frățiorul tău, Alexandru, ce îmi spui?

Este o realație foarte frumoasă, iubesc copiii și mă bucur că a început să vorbească și să avem discuții de copii, dar el chiar încearcă, este fascinat de mine, de sora mea, de abia aștept să fiu un mentor pentru el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton