De ce a refuzat Roxana Ciuhulescu să participe la Exatlon, acum 5 ani: „Divorțasem și mi-a fost frică să nu...” / EXCLUSIV

Publicat pe de Andreea Archip

De ce a refuzat Roxana Ciuhulescu să participe la Exatlon, acum 5 ani. Roxana Ciuhulescu a spus pas unui onorariu foarte atractiv, de altfel cea mai bună ofertă financiară primită vreodată din partea unui televiziuni. Vedeta a spus pas concursului Exatlon, pentru că divorțase în acea perioadă și îi era teamă să nu piardă custodia fiicei sale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

De ce a refuzat Roxana Ciuhulescu să participe la Exatlon, acum 5 ani. Roxana Ciuhulescu și-a dorit dintotdeauna să își testeze limitele la concursul Exatlon. De altfel ea a fost și prima vedetă ofertată de echipa emisiunii. În ciuda onorariului mare care i s-a propus, femeia cu cele mai lungi picioare din România nu s-a alăturat echipei Faimoșilor.

De ce a refuzat Roxana Ciuhulescu să participe la Exatlon, acum 5 ani: „Divorțasem și mi-a fost frică să nu...' / EXCLUSIVDe ce a refuzat Roxana Ciuhulescu să participe la Exatlon, acum 5 ani: „Divorțasem și mi-a fost frică să nu...' / EXCLUSIV

De ce a refuzat Roxana Ciuhulescu să participe la Exatlon, acum 5 ani

Prin participarea la Survivor, competiție care s-a desfășurat în Republica Dominicană și care s-a difuzat recent la Pro TV, Roxana Ciuhulescu și-a îndeplinit o dorință, pe care o avusese și în urmă cu 5 ani, dar care, datorită împrejurărilor, nu s-a mai concretizat.

Survivor a fost o altă provocare pentru mine, pentru că în  2017 trebuia să merg la Exatlon. Puțină lume cunoaște acest aspect: am fost primul om pe care l-au chemat la negocieri, era la început de decembrie sau final de noiembrie. A fost ediția în care a fost și Vladimir Drăghia, chiar m-am întâlnit cu el și îi povesteam că noi trebuia să fi fost colegi atunci. Nu m-am dus, pentru că divorțasem și mi-a fost frică să nu pierd custodia copilei, pentru că aș fi fost prea multă vreme plecată. A fost, de departe, cea mai bună ofertă financiară care mi-a fost făcută de o televiziune. Iar acum, când a venit propunerea Survivor, au fost oarecum șmecheri, pentru că știau că este același producător. Știind că atunci mi-am dorit să vin, au știut să folosească toate armele ca să mă convingă, bine nici nu au dus foarte multă muncă de convingere', a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Roxana Ciuhulescu. Vedeta a participat, zilele trecute, la un eveniment monden, unde a venit, pentru prima dată, alături de fiica ei.

Citește și: La 44 ani, Roxana Ciuhulescu își dorește încă un copil: „Nu există sentiment mai frumos decât alăptarea”

Citește și: De ce nu se operează Roxana Ciuhulescu la genunchi, după Survivor: „Trebuie refăcută articulația…”

Citește și: Ce se întâmplă acum în viața amoroasă a Andreei Bălan: „Un bărbat puternic care știe ce vrea nu se lasă intimidat de statutul meu'/ EXCLUSIV

Citește și: În plin divorț de Alexandru Ciucu, Alina Sorescu își relansează cariera muzicală: Voi avea propriul show la Sala Palatului, alături de trupa mea' / EXCLUSIV

După 5 ani în chirie, Roxana Ciuhulescu se mută la casa ei

Roxana Ciuhulescu este fericită că urmează în sfârșit să se mute la casa ei. După divorț, vedeta și fiica ei au locuit cu chirie. La vremea respectivă nu știam ce vom face mai departe, am închiriat o casă pe termen scurt, însă s-a dovedit a fi pe termen lung, pentru că între timp mi-am refăcut viața, m-am căsătorit, a apărut Cezar. Am stat 5 ani cu chirie', ne-a povestit fosta concurentă de la Survivor. Ea recunoaște că banii câștigați în urma emisiunii de la Pro TV, i-a folosit pentru a completa suma necesară achiziționării propriului imobil. Nu pot să mă plâng că am câștigat puțin, nu este o sumă mică, dar este o sumă cu care eu nu mi-am cumpărat haine și poșete. Eu întotdeauna am fost chibzuită, dar banii aceștia au completat suma pentru casă. Aș fi vrut să cumpăr casa în care stau, doar că proprietara s-a răzgândit. Prima dată a zis că o vinde, după care nu, chiar am bătut puțin pasul pe loc din cauza asta. Dar este aproape casa în care ne vom muta', a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Roxana Ciuhulescu.

Foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter