Teo Trandafir a fost cerută de soție contra unei sume uriașe de bani: "Erau împachetați în țiplă"

Publicat pe

Teo Trandafir a fost cerută de soție contra unei sume uriașe de bani. Teo Trandafir este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Prezentatoarea tv este admirată datorită personalității sale de neînvins, dar și a inteligenței sale. Vedeta de la Kanal D a făcut o dezvăluire șocantă. Teo Trandafir a declarat că primit o sumă mare de bani pentru a accepta o cerere în căsătorie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Teo Trandafir a fost cerută de soție contra unei sume uriașe de bani. Prezentatoarea tv a reușit să câștige simpatia publicului și să le ofere telespectatorilor momente de bucurie. Recent, Teo Trandafir a vorbit despre un moment surprinzător pe care l-a trăit în urmă cu câțiva ani, pe plan personal.

Teo Trandafir a fost cerută de soție contra unei sume uriașe de bani: "Erau împachetați în țiplă"Teo Trandafir a fost cerută de soție contra unei sume uriașe de bani: "Erau împachetați în țiplă"

Teo Trandafir a vorbit în nenumărate rânduri despre relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului. Vedeta a recunoscut că există bărbați care se tem de ea deoarece este o persoană puternică. Ea mai susține și faptul că mulți bărbați au încercat să îi îngrădească libertatea, dar nu au reușit.

Citește și: Reacția lui Teo Trandafir când Andreea Mantea a apărut la ea în emisiune, vizibil mai slabă:„Scoabă te-ai făcut!'

Citește și: Cum a reușit Teo Trandafir să treacă peste suferințele din dragoste:„Nu e vina nimănui'

Citește și: Alina Sorescu, după ce s-a spus că Alexandru Ciucu și-ar fi dorit o împăcare:„Lucrurile încă nu s-au clarificat'

Citește și: Smiley și Gina Pistol s-au sărutat pătimaș în fața a 5.000 de oameni:”A fost copleșitor!”

Teo Trandafir a fost cerută de soție contra unei sume uriașe de bani

Teo Trandafir s-a făcut remarcată datorită personalității sale puternice, dar și prin profesionalismul de care a dat dovadă de-a lungul anilor. De asemenea, aceasta nu a dus lipsă de bărbați care să o complimenteze. Prezentatoara tv a mărturisit că a primit o sumă de bani uriașă pentru a accepta o cerere în căsătorie. Conform acesteia, bărbatul care voia să se însoare cu ea, i-a oferit 300.000 de euro.

Am fost cerută de soție contra unei sume foarte mari de bani care mi-a și fost pusă pe piept. (..) Eu stăteam în fotoliu în poziția asta (n.r întinsă) și amicul respectiv a venit pe la spate și mi-a pus banii pe piept.N-am știut că sunt atât de grei! (…) Erau împachetați în țiplă', a declarat Teo Trandafir în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni'.

Ce răspuns a oferit Teo Trandafir

Teo Trandafir a declarat că a fost surprinsă de situație, dar răspunsul ei a fost categoric ,,Nu!‘. Vedeta a mai povestit că în trecut a suferit în dragoste, iar în cele din urmă a apelat la specialiști pentru a trece peste o experiență neplăcută. Teo a făcut terapie, a ieșit cu prietenii și a așteptat ca timpul să vindece rănile. Chiar și așa, moderatoarea și-a adus aminte că în trecut a suferit foarte mult din cauza unui fost iubit.

„Faci o terapică, ba un ieșit cu diferiți cetățeni și cetățene, ba aștepți să treacă timpul și te gândești lasă că toate se termină cu timpul.La un moment dat, am suferit foarte rău și după ani mulți, mulți ani după ce am suferit după un cetățean, făceam duș, îmi aduc aminte ca azi, și mi-am adus aminte și ‘cum păcatele mele îl chema?. Uitasem cum îl cheamă', a mai spus ea.

De ce nu au funcționat relațiile lui Teo Trandafir

Teo Trandafir a fost mereu deschisă despre fostele sale experiențe amoroase. Vedeta de la Kanal D a mărturisit că au existat mulți bărbați care au curtat-o, dar și bărbați care s-au temut de ea. Aceasta a punctat că experiențele pe care le-a avut până acum au fost asemănătoare.

„Bărbaţii din viaţa mea au un algoritm după care funcţionează: vin, încearcă să îmi pună căluşul în gură, dacă mă iau cu blândeţe reuşesc şi merge bine, dacă trag brusc, mă blochez, iar apoi îmi spun că sunt prea mult pentru ei. Invariabil!’, a spus ea pentru OK! Magazine.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter