Andreea Tonciu a ajuns de urgență la spital, în toiul nopții: „Nu am scăpat de una, dau de alta”

Publicat pe

Andreea Tonciu a ajuns de urgență la spital, în toiul nopții. Vedeta a avut nevoie de îngrijiri de specialitate, așa că a mers de urgență la spital. Din păcate, ghinionul pare că se ține scai de fina Anamarieri Prodan, căci în toiul nopții a dat fuga la urgențe. Iată ce s-a întâmplat, de fapt, cu vedeta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu a ajuns de urgență la spital, în toiul nopții. Andreea Tonciu și-a îngrijorat apropiații, dar și pe oamenii, care o urmăresc în mediul online, după ce a postat mai multe imagini din spital. Vedeta a ajuns, din nou, pe mâinile medicilor, din cauza unor probleme, care i-au dat bătăi de cap. Fina Anamariei Prodan a avut parte de sperietura vieții ei, fix în toiul nopții. Aceasta s-a văzut cu ochii umflați și lăcrimați și a rugat o prietenă să o ducă repede la spital.

Andreea Tonciu a ajuns de urgență la spital, în toiul nopții: „Nu am scăpat de una, dau de alta'Andreea Tonciu a ajuns de urgență la spital, în toiul nopții: „Nu am scăpat de una, dau de alta'

Nu este pentru prima dată când Andreea Tonciu se confruntă cu diferite probleme de sănătate și ajunge pe mâinile medicilor. Însă, de data aceasta, vedeta s-a confruntat cu o afecțiune oftalmologică, care a speriat-o îngrozitor. S-a urcat direct în mașină și a plecat la urgențe, chiar dacă era toiul nopții.

Citește și: Ce note a luat Andreea Tonciu la BAC. Ce studii are vedeta

Citește și: De ce a decis Andreea Tonciu să vorbească despre infidelitatea tatălui său: „Mai bine să fac de râs, decât să fac rău'

Citește și: Teo Trandafir a fost cerută de soție contra unei sume uriașe de bani: „Erau împachetați în țiplă”

Citește și: Actrița Rebel Wilson este într-o relație cu o femeie. Primele imagini cu artista și partenera ei: „Iubirea e…'

Andreea Tonciu a ajuns de urgență la spital, în toiul nopții

Andreea Tonciu a rugat o prietenă, să o ducă la spital, pentru îngrijiri medicale. Odată ajunsă la urgențe, vedeta a așteptat ceva timp, până când cineva să se uite la problema ei oftalmologică. Medicii au trimis-o acasă, pentru că nu era nevoie de internare.

Da dragilor. Nu am scăpat de una, dau de alta. Am ajuns din nou la spital, dar acum cu o problemă oftalmologică. Am ochii super injectați. Vreau să îmi spuneti daca sunteti curiosi ce am pătit la ora aceasta. (…) Sper să mă lase problemele și să nu mă mai doară.”, a spus Andreea Tonciu în mediul online.

Ce a pățit Andreea Tonciu

Andreea Tonciu a plecat spre casă, după ce cadrele medicale au controlat- și au văzut ce problemă are, de fapt. Vedeta a ținut să spună că încă de dimineață a simțit că ceva este în neregulă cu ochii ei, însă pe seara lucrurile s-au agravat. Așa a ajuns la urgențe, în toiul nopții. În drumul spre casă, Andreea și prietena ei au fost oprite de un echipaj de poliție, pentru un control de rutină, însă totul a fost în regulă.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter