Smiley și Gina Pistol s-au sărutat pătimaș în fața a 5.000 de oameni: "A fost copleșitor!"

Publicat pe

Gina Pistol a fost invitata specială a lui Smiley, la primul său concert post pandemie. Cei doi au oferit un moment special celor 5.000 de oameni adunați la Sala Polivalentă din București – un sărut pătimaș la finalul unei piese pe care au cântat-o împreună.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cel mai emoționant și neașteptat moment al serii trecute a fost duetul pe care Smiley l-a făcut cu iubita lui, Gina Pistol, în fața unei Săli Polivalente arhipline. Momentul a fost unul copleșitor pentru amândoi, dar mai ales pentru Gina, obișnuită până acum să asiste la concertele iubitului ei din culise.

Smiley și Gina Pistol s-au sărutat pătimaș în fața a 5.000 de oameni: "A fost copleșitor!"Smiley și Gina Pistol s-au sărutat pătimaș în fața a 5.000 de oameni: "A fost copleșitor!"

Gina Pistol și Smiley s-au sărutat cu foc pe scena Sălii Polivalente

„Ne vedem noi' este una dintre piesele pe care Smiley le interpretează alături de Delia, care nu i-a putut fi alături.

Astfel, o persoană specială din viața lui Smiley a urcat cu el pe scenă și a cântat alături de el. Este vorba, evident, despre iubita lui, Gina Pistol.

Momentul a fost unul cu adevărat special, Gina și Smiley au cântat, au dansat, s-au îmbrățișat minute în șir, în timpul piesei, iar la final au încununat momentul cu un sărut pătimaș.

„Am fost într-o mare de emoții. În primul rând pentru că am fost alături de Smiley pe scenă, pe o piesă foarte importantă pentru noi, pe care de obicei plâng fără să mă vadă nimeni, apoi pentru că eu nu sunt cântăreață și nu am mai cântat niciodată, mai ales în fața unui public atât de numeros.

Mereu am trăit intens concertele lui Andrei, însă până acum tremuram, cântam și dansam în backstage, astăzi pot spune că a fost copleșitor să simt toate emoțiile din plin, pe scenă', a mărturisit Gina Pistol după momentul live, de la Sala Polivalentă.

Citește și: Loredana Chivu a suferit un avort spontan, acum câțiva ani: „Am vrut să mă sinucid, m-am trezit la Terapie Intensivă aproape moartă’

Citește și: Un alt cuplu s-a destrămat la Insula Iubirii: „Mă bucur să iau această decizie'

Ce spune Smiley despre concertul de aseară, la care s-a sărutat cu Gina Pistol

Concertul lui Smiley a adus publicului de la Sala Polivalentă și lansarea în premieră a piesei „Scumpă foc' și a videoclipului în care rolul principal îl interpretează Adelina Pestrițu, prezentă și ea în sală.  

„A fost un vis împlinit acest concert, am visat la el doi ani de zile și parcă a fost mai frumos decât în orice închipuire. Mulțumesc celor care au fost alături de mine pe scenă, în backstage, dar mai ales în sală, oamenilor care ne ascultă muzica și ne dau sensul și bucuria de a continua pe acest drum.

A fost o revedere emoționantă, plină de energie și emoții în care parcă ne-am arătat ca-ntre prieteni, așa cum suntem și cum ne-au lăsat ultimii doi ani să devenim.

Mulțumesc și abia aștept să ne revedem. Acum gata, a început vara, să ne bucurăm de tot ce ne aduce!', a declarat Smiley după terminarea celor 2 ore și jumătate de concert.

Printre cei peste 5000 de oameni prezenți la eveniment, s-au numărat și părinții și fratele lui Smiley, artiștii și colegii de la HaHaHa Production și Pro Tv, dar și prieteni apropiați ai artistului.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter