Un alt cuplu s-a destrămat la Insula Iubirii: "Mă bucur să iau această decizie"

Publicat pe

Un alt cuplu s-a destrămat la Insula Iubirii. Tentația a devenit din ce în ce mai mare pe insulă, iar noi concurenți au decis să pună punct relației, deși au pășit împreună în competiție. Cristina și Sebastian s-au despărțit și se pare că nu mai împărtășesc aceleași sentimente unul față de celălalt! Iată primele declarații ale acestora!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Un alt cuplu s-a destrămat la Insula Iubirii. Cristina și Sebastian au pășit la Insula Iubirii cu un singur gând: acela de a-și testa relația. Ei bine, se pare că lucrurile s-au schimbat pe pacurs, iar cei doi concurenți au ajuns la despărțire după doar câteva zile de competiție.

Un alt cuplu s-a destrămat la Insula Iubirii: "Mă bucur să iau această decizie"Un alt cuplu s-a destrămat la Insula Iubirii: "Mă bucur să iau această decizie"

Astfel, Cristina și Sebastian și-au spus adio, concurenta fiind cea care a susținut că nu mai vede rostul relației. Decizia a fost luată chiar de ziua fostului ei partener, ceea ce a făcut și mai dificilă despărțire. Iată primele declarații ale acestora!

Citește și: Ce decizie a luat Cristina de la Insula Iubirii, după ce și-a văzut iubitul cu ispita în baie:”Îi ofer libertatea de a…”

Citește și: Sebastian de la Insula Iubirii a intrat în baie cu ispita Oana.Ce au surprins camerele de filmat

Citește și: Primele imagini cu Magda Pălimariu însărcinată în 7 luni, în VIVA!de iunie! Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului / EXCLUSIV

Citește și: Cu cine își lasă Andreea Bălan fetele, cât va fi plecată la Asia Express:Plec liniștită. Le-am făcut program pe zile’/ EXCLUSIV

Un alt cuplu s-a destrămat la Insula Iubirii

După ultimele zile și după mai multe discuții avute cu ispitele masculine, Cristina a decis să se despartă de Sebastian, cel alături de care a intrat în competiție. Concurenta susține că nu mai vede rostul relației și nici nu vrea să fie egoistă și să rămână cu el doar de dragul timpului petrecut împreună.

Mă bucur că am avut curajul să iau această decizie în această seară. E dureros să renunți la persoana iubită, dar totodată nu pot să fiu egoistă și nici nu îmi doresc să ne pierdem timpul. Odată cu încheierea ceremoniei focului, se încheie și relația mea cu Sebastian, a spus Cristina după ceremonia focului.

În drum spre insula fetelor, după ce a făcut anunțul, Cristina i s-a confesat Ceraselei. Fosta parteneră a lui Sebastian a recunoscut că simte o atracție față de ispita masculină și crede că a luat cea mai bună decizie.

O să fie foarte bine, cel puțin pentru mine. Am realizat niște lucruri. Din moment ce există atracție față de altă persoană în timp ce tu ești într-o relație deja, ce alegi? Nu poți să fi egoist, nu poți să ții o persoană lângă tine, dacă tu ai atracție față de altă persoană, i-a spus Cristina Ceraselei.

Totuși, Bogdan nu pare prea convins de această mutare din partea Cristinei.

Depinde ce faci tu când o să pleci de aici. O să ai un zbor de 15 ore în care vei sta lângă el, i-a spus Bogdan Cristinei.

sursă foto- Captură de ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter