Alex Nedelcu, eliminat în semifinala Survivor: "Mi-aș fi dorit să ajung în finală"

Publicat pe

Alex Nedelcu a fost eliminat aseară în semifinala Survivor, iar cei trei concurenți rămași în cursă își vor disputa premiul în valoare de 100.000 de euro în această seară. Lupta se va purta între Elena Nedelcu, Ionuț Popa și Alex Delea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După o luptă acerbă, Alex Nedelcu a fost eliminat, ieri-seară, în semifinala Survivor, în timp ce Alex Delea, câștigătorul colanului de imunitate, și-a asigurat primul locul în finală. În cursă alături de el au rămas Elena Nedelcu și Ionuț Popa, care se vor lupta în această seară pentru titlu și marele premiu. Vizibil întristat, Alex Nedelcu a părăsit competiția în cadrul primului Consiliu live de la Survivor.

Alex Nedelcu, eliminat în semifinala Survivor: "Mi-aș fi dorit să ajung în finală"Alex Nedelcu, eliminat în semifinala Survivor: "Mi-aș fi dorit să ajung în finală"

Alex Nedelcu, eliminat în finala Survivor

Alex Delea a avut parte de un Consiliu fără emoții, concurentul asigurându-și imunitatea, în timp ce, odată cu deschiderea liniilor de vot, Alex Nedelcu, Ionuț Popa și Elena Nedelcu au așteptat cu sufletul la gură verdictul telespectatorilor. Presiunea a fost și mai mare, cu atât mai mult cu cât, în premieră, totul s-a petrecut live.

Citește și: Lacrimi de bucurie pentru Alex Nedelcu, care și-a văzut fetița într-un apel video la Survivor: „A început să facă primii pași singură'

Citește și: Cum împart Andreea Bălan și George Burcea custodia fetelor, Ella și Clara: „Mulți au crezut că îl decad din drepturi'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se stabilește câștigătorul Survivor România 2022. Cum arată regulamentul

Citește și: Foștii concurenți revin la Survivor România, pentru a-și susține finaliștii.Au plecat spre Republica Dominicană

La finalul serii, concurentul care a adunat cel mai mic număr de voturi a fost Alex Nedelcu, acesta fiind astfel eliminat chiar în finala Survivor. Fostul portar și-a luat rămas-bun de la foștii săi colegi vizibil afectat, fără să-i îmbrățișeze – poate și sub presiunea live-ului -, mărturisind că și-ar fi dorit să ajungă în finală.

„Asta a fost. Ăsta a fost drumul meu. Sunt mândru de mine și sunt sigur că și cei de acasă sunt. Mi-aș fi dorit să ajung în finală. Nu știu ce să mai zic, am emoții. Mă bucur că am fost aproape de final. O să mă duc acasă la familia mea.

O să îmi iau fetița și iubita în brațe, o să petrec mai mult timp cu ele. Această experiență m-a schimbat în bine', a spus Alex Nedelcu la scurt timp după ce a fost eliminat de la Survivor.

Trei concurenți puternici în finala Survivor

După ce Alex Nedelcu a fost eliminat în semifinala Survivor, în competiție au rămas cei mai puternici trei concurenți: Elena Nedelcu, Ionuț Popa și Alex Delea. După ce Alex Delea a câștigat imunitatea, reușind să obțină a doua victorie consecutivă la jocurile individuale, asigurându-și fără emoții locul în finală, lupta s-a dus între Elena, Ionuț și Alex Nedelcu.

Ulterior, Daniel Pavel a explicat cum se vor desfășura confruntările în finală. Azi va avea loc ultimul joc la individuale, iar cei care pierd imunitatea se vor confrunta în marea finală, în fața publicului. În cele din urmă, vor rămâne doar doi concurenți care vor aștepta verdictul telespectatorilor, după duelul final.

În competiție au rămas trei concurenți foarte puternici, așadar surprize pot apărea oricând. Deocamdată, pe rețelele de socializare cele mai mari șanse de a câștiga Survivor le au Elena Chiriac și Ionuț Popa, dar Alex Delea poate oricând răsturna clasamentul.

Ultimul joc va avea loc azi, 31 mai 2022, și va fi transmis live pe PRO TV. Concurentul care se va salva va scăpa de prima etapă eliminatorie, iar ceilalți doi vor fi supuși televotului.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter