Lavinia Pîrva, replică neașteptată pentru Adela Popescu, în direct: „Ca să faci trei copii, trebuie să-ți lipsească ceva”

Publicat pe

Lavinia Pîrva, replică neașteptată pentru Adela Popescu, în direct. Cele două vedete au o carieră de succes, dar și o familie superbă care le așteaptă acasă. Recent, soția lui Ștefan Bănică a fost invitată în emisiunea Adelei Popescu de la PRO tv. Acolo, s-a ajuns inevitabil la discuția despre copii, urmând ca bruneta să aibă o reacție neașteptată. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Lavinia Pîrva, replică neașteptată pentru Adela Popescu, în direct. Lavinia Pîrva și Adela Popescu sunt două femei de succes, fie în lumea muzicii, fie în industria de televiziune. De altfel, sunt două mămici fericite, pe care le așteaptă acasă o familie superbă. Soția lui Ștefan Bănică a fost invitata Adelei Popescu la matinalul Vorbește lumea, de la PRO tv. Cele două vedete au „uitat' de camerele de filmat și au deschis discuția despre copiii lor. 

Lavinia Pîrva, replică neașteptată pentru Adela Popescu, în direct: „Ca să faci trei copii, trebuie să-ți lipsească ceva'Lavinia Pîrva, replică neașteptată pentru Adela Popescu, în direct: „Ca să faci trei copii, trebuie să-ți lipsească ceva'

În timpul replicilor care veneau una după alta, atât Adela Popescu, cât și Lavinia Pîrva au lăsat deoparte inhibițiile și au început să vorbească deschis despre viața de familie. La un moment dat, soția lui Ștefan Bănică a avut o reacție neașteptată, după ce partenera lui Radu Vâlcan i-a mărturisit că nu e ușor să ai trei copii acasă, dintre care unul de zece luni. 

Citește și: De ce nu a acceptat Lavinia Pîrva ofertele în televiziune, de când a devenit mamă:„Am fost nevoită să refuz'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu își expun Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva fiul:„Nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj tăios pentru Reghe, după ce a plecat de la Universitatea Craiova:„Nu mai are respectul copiilor. Este jenant'

Citește și: Manuela Oprișiu de la Puterea Dragostei și-a botezat fetița.Primele imagini de la eveniment

Lavinia Pîrva, replică neașteptată pentru Adela Popescu, în direct

Soția lui Ștefan Bănică a fost invitată la matinalul Vorbește lumea, de la PRO tv, moderată de Adela Popescu. De când a ajuns, vedeta a început să povestească despre fiul ei, Alexandru, care s-a născut în 2019. Ea a dezvăluit că nu este deloc ușor să ai un copil mic și să fii și cântăreț cu normă întreagă, pentru că nu-și poate lua niciodată gândul de la copilul ei și al lui Ștefan.

Pe de altă parte, Adela Popescu și Radu Vâlcan au acasă trei băieți, cel mai mic, Adrian, fiind în vârstă de 10 luni. Prezentatoarea i-a povestit artistei că viața ei nu este deloc ușoară, mai ales că de fiecare dată se trezește cu câte un băiețel peste ea în baie. Atunci, Lavinia Pîrva a avut o reacție neașteptată, după ce a auzit asta de la celebra actriță.

„Știi ce am greșit? Eu la baie nu mi-am pus chestie din aia ca să închid ușa. De fiecare dată mă trezesc cu câte un copil pe lângă mine. I-aș lăsa să plângă, să zgârie ușa, dar să nu intre', a început Adela Popescu.

„Adevărul este că să faci trei copii trebuie să ai curaj sau trebuie să-și lipsească ceva. Eu i-am spus de când ne-am întâlnit că e o problemă undeva. Știi care e problema? Copiii sunt diferiți, dar copilul meu face cât zece la un loc și atunci normal că mi-e frică. E un copil cu multă personalitate, energie și toate celelalte', a continuat și Lavinia Pîrva.

Sursă foto: Facebook, Instagram, capturi vide

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter