Relu Pănescu, declarații neștiute despre Survivor România: "Nu am fost primit cu brațele deschise..."

Publicat pe

Relu Pănescu a fost eliminat de la Survivor România după aproape patru luni de concurs. La puțin timp după ce s-a întors în țară, fostul concurent din echipa Războinicilor a făcut primele declarații despre ce a însemnat pentru el această competiție, dar și cu ce părere a rămas față de colegii de echipă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În data de 19 aprilie, Relu Pănescu a fost eliminat de la Survivor România, după aproape patru luni de concurs. La puțin timp după ce a revenit în România, fostul concurent a făcut primele declarații despre ceea ce a însemnat această competiție pentru el. Printre altele, a mai vorbit și despre foștii colegi de echipă.

Relu Pănescu, declarații neștiute despre Survivor România: "Nu am fost primit cu brațele deschise..."Relu Pănescu, declarații neștiute despre Survivor România: "Nu am fost primit cu brațele deschise..."

Deși nu se aștepta să plece, este mândru de faptul că a rezistat atât de mult timp fără mâncare și fără odihnă. Iată ce alte declarații a mai făcut Relu Pănescu despre Survivor România!

Citește și: Relu Pănescu, surpriză romantică din partea soției, după eliminarea de la Survivor:”Ești un super erou”

Citește și: Relu Pănescu a fost eliminat de la Survivor:”E incredibil ce am putut să trăiesc aici”

Citește și: Cine este Denisa Filcea, soția lui Flick.Tot ce nu știi despre ea

Citește și: Cum a afectat-o pe Sanda Ladoși faptul că tatăl său era ofițer de Securitate:„Am fost botezată noaptea, pe ascuns, când eram destul de măricică’

Relu Pănescu, declarații neștiute despre Survivor România

Relu Pănescu a recunoscut că nu se aștepta să plece din competiție atât de devreme și chiar a avut o discuție cu TJ Miles despre acest subiect. Astfel, a fost surprins când a auzit că domnul Dan i-a strigat numele.

„În momentul în care domnul Dan a anunțat că voi părăsi competiția, am fost oarecum surprins. Nu mă așteptam, așa cum a și spus TJ.

Înainte cu o oră de a ne prezenta în consiliul de eliminare m-a întrebat TJ, eram pe balansoarul făcut de CRBL, și a venit TJ și m-a întrebat cine cred că pleacă și eu i-am spus că eu nu plec. Era foarte surprins de atitudinea mea, de siguranța mea', a spus Relu Pănescu.

Totodată, concurentul a simțit încă de la primul contact cu ceilalți colegi că nu se va lega o prietenie între ei. Despre Ionuț, Relu Pănescu spune că a avut o atitudine de superioritate încă de când l-a văzut la aeroport.

„Din primul moment în care i-am întâlnit pe aeroport, Ionuț a venit cu o atitudine de superioritate, nu față de mine, față de toți. De atunci am simțit că nu există chimie, că nu rezonăm.

A fost o persoană care de cele mai multe ori când ne făceam strategiile pentru jocuri, își alegea acei adversari mult mai slab pregătiți decât el, tocmai în ideea de a fi convins că aduce punct. Eu am fost invers.  Nu m-am dus la Survivor să mă joc', a explicat Relu Pănescu.

„Nu am fost primit cu brațele deschise”

Cel mai dureros lucru pentru el a fost atunci când a văzut toți concurenții că au zâmbit când au auzit că el va fi cel care va pleca acasă.

„Este totalmente surprinzător să văd toți colegii mei zâmbind, existând acea bucurie pe care se vede că o arată din adâncul sufletului față de faptul că eu părăsesc competiția.

Nu am fost primit cu brațele deschise. Nu am fost primit cu drag. Nu am fost primit cu aceeași căldură ca și ceilalți colegi. Eu am fost acceptat de nevoie. Nu m-au dus ei în spate', a dezvăluit Relu Pănescu.

sursă foto- Facebook, Captură Video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter